Přehled těch nejlepších letních akcí se Spartou

Rok 2020 se nám pomalu blíží a v něm i letní program florbalového klubu AC Sparta Praha. V tomto článku naleznete přehled všech letních akcí, které si Sparta pro své členy připravila. Přihlašování na všechny letní akce probíhá přes členskou sekci skrz epřihlášky. Kapacita je omezena, proto neváhejte a zajistěte si místo na těch nejelepších akcích!

Přehled těch nejlepších letních akcí se Spartou

Soustředění junioři A (kondičně teambuildingové soustředění + příměstské soustředění

Pro elitní tým juniorů přichází Sparta s novým konceptem soustředění. Junioři ,,A" budou absolvovat celkem 2 velké letní akce, které poslouží jako příprava na sezonu. První akcí bude kondiční-teambuildingové soustředění v penzionu Krásná Lípa na Šumavě. Tento typ soustředění, kde budou hráči rozvíjet fyzickou přípravu, osobnost a hlavně schopnost pracovat v týmu, proběhne v termínu 30.7.-2.8. 2020. Na tuto akci se tým vydá společně vlakem z Prahy, nutnou součástí výbavy budou také kola, na kterých bude tým pracovat na své fyzičce. Jeden z dní bude věnován programu na vodě, kdy hráči budou absolvovat takzvaný "vodácký výcvik", dále budou na programu teambuildingové aktivity. Po celou dobu akce bude zajištěna strava a pitný režim.

Následovat bude 20.-23.8. 2020 čistě florbalové soustředění v Praze, které bude probíhat příměstskou formou. Na této akci bude také zajištěno stravování formou oběda, svačin a pitného režimu.

Soustředění dívky

Letní soustředění pro celou dívčí složku Sparty od elévek až po ženy, proběhne v termínu 29.7.-2.8. v tradiční lokalitě Králova Dvora (okres Beroun). V Králově Dvoře je to pravé zázemí pro takovýto typ akce. Dívky budou mít k dispozici velkou florbalovou halu, venkovní hřiště s umělou trávou, hřiště na basketbal, dále malou tělocvičnu a přilehlé venkovní parky. Hlavní náplní budou florbalové halové tréninky, dále rozvoj fyzické přípravy a další doplňkové aktivity. Nebudou chybět ani nejrůznější soutěže o ceny jako tomu bylo loni! Ubytování bude zajištěno v přilehlé škole, kde bude probíhat také stravování. Letní soustředění je základním kamenem přípravy na další sezónu.

Soustředění starší žáci (elitní + neelitní), dorostenci (elitní + neelitní), junioři B 

Stejně jako dívky tak také chlapci budou na novou sezonu trénovat v Králově Dvoře. Na tento turnus, který se koná 4.-9.8. 2020, zamíří přes 100 Sparťanů, kteří budou rozvíjet hlavně florbalové individuální dovednosti a týmovou hru. V Králově Dvoře jsou dokonalé halové ale také venkovní podmínky, které nabízejí další aktivity jako je například fotbal na velkém hřišti s umělou trávou, basket nebo přilehlé okolí, kde budou kluci makat na fyzické přípravě. Nebude chybět již tradiční návštěva nedalekého aquaparku. Ubytování bude zajištěno v přilehlé škole, kde bude probíhat také stravování. Letní soustředění je základním kamenem přípravy na další sezónu.

Soustředění akademie (mladší žáci, elévové a přípravka)

Nejmenší Sparťané budou své soustředění absolvovat také v Králově Dvoře a to v termínu 11.-16.8. 2020. Program pro nejmenší hráče Sparty je utvořen s hlavním důrazem na zábavu, soutěžení a motivaci zlepšovat se. Na florbalce se budou Sparťani rozvíjet v hale a v malé tělocvičně, další aktivity jako fotbal, basket, házená, atletika se budou konat na venkovních hřištích. Ta pravá zábava se bude konat určitě také v aquaparku, kam zamíří celý turnus soustředění. Ubytování bude zajištěno v přilehlé škole, kde bude probíhat také stravování. Letní soustředění je základním kamenem přípravy na další sezónu.

Příměstský SPARTA CAMP 2020

Sparta již tradičně pořádá pro své hráče příměstský kemp na závěr prázdnin. V termínu 24.-27.8. 2020. Proběhne v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně příměstský kemp. Každý den se hráči sejdou mezi 8:30 - 9:00 a začnou svůj nabitý program, který bude probíhat hned na několika sportovištích - velká hala, ping-pongový sál, judo sál a venkovní hřiště (atletický ovál a fotbalové hřiště). Hráči budou sportovat každý den až do 17:00 a každý den bude pro účastníky zajištěna strava a pitný režim. Mezi trenéry se na tomto příměstském kempu objeví také hráči ,,A" týmu Sparty, kteří dětem připraví ten nejlepší program.

Na veškeré výše uvedené akce se můžete přihlašovat už nyní ve své členské sekci v kolonce epřihlášky, pozor, nutné si v horní části nastavit sezonu 2020/2021, aby se vám přihlášky zobrazily.

Dále čtěte