Sparta chce upevnit místo mezi top čtyřkou, cesta vede přes Tatran

V neděli 22.12.2019 od 17:00 odehraje Sparta poslední domácí utkání tohoto roku. Do UNYP ARENY dorazí Tatran, který letos nezažívá zrovna povedenou sezonu a počítá každý bod. Sparta je doma silná, prohrála zde pouze jednou, jistě ani proti Tatranu nedá nic zadarmo. Máme se na co těšit.

Muži A | 17. prosinec 2019
Sparta chce upevnit místo mezi top čtyřkou, cesta vede přes Tatran

Sparta v současné době drží čtvrté místo tabulky a určitě si bude chtít svou pozici do roku 2020 upevnit, cesta vede přes Tatran. V posledních utkáních se Spartě střelecky daří, ve dvou utkáních proti Hattricku a Bohemians nastřílel tým Milana Garčara celkem 12 branek a zápas proti Bohemians dokázali hráči rudých dresů otočit z 2:4 na konečných 5:4 v prodloužení.

Tatran letos nepředvádí výsledky, které by chtěl. V posledních kolech musel tým ze Střešovic zkousnout tvrdé prohry v Boleslavi, kdy celkem patnáct balónků skončilo v síti Tatranu. V následujícím utkání proti Black Angels vedl Tatran už 6:0 a i přes velký náskok dokázal z utkání vyjít bez bodu, kdy dovolil Black Angels obrat na 8:6. 

V první přestávce proběhne předání vánočních balíčků od partnera Bondster, který se rozhodl podpořit celkem 10 mladých Sparťanů, kteří byli do programu podpory od společnosti Bondster vybráni. Děti obdrží florbalku, sálové boty a poukaz na výběr teplákové soupravy od florbalového výrobce Salming.

Zápas proti Tatranu se hraje už tuto neděli, dorazte si užít poslední utkání tohoto roku a podpořit Spartu v boji proti pražskému rivalovi. 

Dále čtěte