,,Do obou utkání jdeme s jasným herním plánem," říká s jistotou Ondřej Kašpárek

V nejbližších dnech čekají Spartu hned dvě venkovní utkání. V pátek vyrazí tým Ondřeje Kašpárka do Bohumína, kde odehraje výjezdní utkání proti FBC Ostrava. V neděli pak Spartu čeká štace v Praze proti SKV. ,,Do obou utkání jdeme s jasným herním plánem," říká s jistotou hlavní trenér Ondřej Kašpárek.

Muži A | 5. prosinec 2019
,,Do obou utkání jdeme s jasným herním plánem,

Páteční zápas proti Ostravě odehraje Sparta v netradičních podmínkách, Ostrava uspořádala výjezdní utkání v Bohumíně. ,,Čeká nás cesta téměř 600 kilometrů, víme ale, že to bude zápas jako každý jiný, jedeme do Bohumína vyhrát, pokud předvedeme výkon jako proti Boleslavi, musí to klapnout," říká k výjezdnímu utkání proti Ostravě Josef Juha. První vzájemný duel s Ostravou dopadl o tři body lépe pro Spartu, která v prvním domácím utkání sezony porazila FBC Ostrava 6:4. 

V neděli se Sparta představí v Praze na Vinohradech. První vzájemný duel dopadl o mnoho lépe pro Spartu, která otočila utkání z 0:3 na konečných 6:4 a mohla se tak radovat ze zisku plného počtu bodů. ,,Stejně jako proti Ostravě tak i proti Vinohradům víme, co chceme hrát, budeme se soustředit na naši hru a na nic jiného," uzavírá svůj komentář k nejbližším utkáním ,,A" týmu Ondřej Kašpárek. 

FBC Ostrava vs. ACEMA Sparta Praha, 6.12. od 18:00, SH Bospor Bohumín

SKV Florbal vs. ACEMA Sparta Praha, 8.12. od 18:00, TJ Sokol Vinohrady

Doma se Sparta představí 15.12. od 17:00 proti nováčkovi ligy FBŠ Hattrick Brno.

#myjsmesparta

Dále čtěte