Poslední dvě kola Spartě nevyšla dle představ, doma chce stále držet neporazitelnost

Po reprezentační přestávce se Sparta představila doma proti Black Angels, drama do posledních vteřin rozsekl Ujhelyi v prodloužení a Sparta tak brala z duelu s nováčkem dva body, následovalo pondělní utkání proti Chodovu, kde se Spartě střelecky absolutně nedařilo a z Jižního Města odjela bez jediného bodu. V něděli 24. listopadu Sparťany doma čekají Otrokovice, pro Pantery na půdě UNYP ARENY nečeká nic jednoduchého, Spartu doma letos ještě nikdo neporazil.

Muži A | 19. listopad 2019
Poslední dvě kola Spartě nevyšla dle představ, doma chce stále držet neporazitelnost

,,Dnes jsme především ve 2. třetině vypadli z role a soupeř nám odskočil. Ve 3. třetině jsme se trošku zlepšili, zápas poté dotáhli ke 2 bodům, ale stále nám do kvalitního výkonu hodně věcí chybí. Děkujeme soupeři a naším skvělým fanouškům," taková byla slova asistenta hlavního trenéra Radka Skaličky po vítězném ale velmi urputném souboji proti Black Angels, kde Sparta nedokázala soupeři odskočit a dokonce několikrát za zápas musela těsný náskok andělů dohánět. Po střele Prunera na 4:3 si většina v hale myslela, že je konec, Black Angels ale dokázali dovést utkání do prodloužení, ze kterého si odvezli bod.

Po pondělním duelu proti Chodovu se pozitiva utkání hledala velmi těžce. ,,V první třetině nám sebrali tři góly Chodova možnost hrát naši hru. Ve druhé třetině se nám kvůli špatnému sebevědomí v zakončení zavřela možnost reagovat na průběh utkání. Věřím, že se jako tým nastartujeme k vítězným výkonům," vysvětloval důvody pondělního duelu s Florbal Chodov hlavní trenér Ondřej Kašpárek.

Věříme, že v domácím utkání Sparta nad Otrokovicemi získá všechny tři body a budeme se těšit na vaši skvělou podporu, kterou týmu ukazujete od začátku sezony, zápas začíná v neděli 24. listopadu od 17:00 v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně.

Dále čtěte