Klubový partner Bondster věnuje 10 mladým florbalistům kompletní vybavení

Po dvouleté spolupráci mezi Spartou a investičním portálem Bondster na úrovni sponzoringu A-týmu mužů, přicházíme společně s novým projektem, který je zaměřen na podporu mladých florbalistů. ,,Relativně dlouho jsme hledali ideální nastavení spolupráce, které by splňovalo představu Bondsteru pomoci potřebným dětem snadněji sportovat, a zároveň bylo tím správným přínosem pro naše hráče a hráčky. Nakonec jsme se jednoznačně shodli, že pomoc s pořízením sportovního vybavení, je ten pravý způsob spolupráce pro obě strany," říká generální manažer klubu Mgr. Václav Culka.

Klubové zprávy | 7. listopad 2019
Klubový partner Bondster věnuje 10 mladým florbalistům kompletní vybavení

,,Rozhodli jsme se podpořit děti florbalového oddílu Sparty Praha, protože cítíme společenskou odpovědnost naší firmy v místě, kde podnikáme. Pokud naši investoři proinvestují na trhu Bondsterza listopad 65 milionů korun, nakoupíme deseti dětem, které se nachází v nelehké životní situaci, potřebné vybavení na florbal. Chceme tímto podpořit zájem dětí o sport a pomoci jim k ještě lepším výsledkům. Spartu a konkrétně florbal jako sport jsme si vybrali hlavně kvůli kvalitní práci s mládeží a obrovské základně mladých sportovců, ze které určitě vybereme ty, kteří si podporu skutečně zaslouží," upřesňuje důvod podpory CEO společnosti Bondster jana Mücková.

Bondster tak ještě do Vánoc podpoří 10 mladých florbalistů z rodin s nelehkým osudem zakoupením sportovního vybavení v hodnotě 6.500 Kč za jeden komplet pro každého hráče. ,,Mám radost, že společenská odpovědnost firem začíná být v naší společnosti respektované téma a chci tímto poděkovat Bondsteru, za její vstřícný přístup a podporu našim potřebným hráčům," dodává Culka. 

Dále čtěte