,,Lípa nám uštědřila lekci z týmovosti a efektivity v zakončení, říká Ondřej Kašpárek

Desáté kolo florbalové Superligy Sparta odehrála na půdě FBC Česká Lípa, kam přijela jako doposud neporažený tým ligy. Bohužel po utkání s Českou Lípou Sparta ztratila neporazitelnost a s ní i cenné tři body. Lípa Spartu porazila 8:5.

Muži A | 3. listopad 2019
,,Lípa nám uštědřila lekci z týmovosti a efektivity v zakončení, říká Ondřej Kašpárek

Sparta se v první třetině hned dvakrát ujala vedení, nejdříve po přesné trefě Zouzala, druhou střelu na 2:1 přidal Kolstrunk, který se vrátil do hry po zranění kotníku, od této doby skóre Sparta vždy jen doháněla. Druhá třetina se dohrála za stavu 4:2 pro domácí Lípu a ve třetí třetině chtěla Sparta zápas otočit a vrátit vedení na svou stranu, bohužel se tak nestalo, pátou trefu za záda Beneše proměnil Krajcigr, poté hned skóroval Spilka a Lípa tak odskočila do slibného vedení 6:2. Na 6:3 snižoval opět Kolstrunk, trefil se vzápětí také Čermák. Poté se už trefovali ve většině případů pouze hráči České Lípy. Skóre se zastavilo při celkem třinácti proměněných brankách - 8:5 pro Lípu.

,,Dnes nám Lípa uštědřila lekci z týmovosti a efektivity v zakončení. Musíme využít čtrnáctidenní pauzu k tomu, abychom se vrátili k věcem, které nám fungují a potom zase začneme vyhrávat. Děkuji našim divákům za podporu z hlediště," řekl k sobotnímu utkání v České Lípě hlavní trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

Doma Spartu uvidíme opět 17. listopadu od 17:00 proti Black Angels, při tomto Superligovém utkání budeme také vyhlašovat již tradiční anketu Sparťan sezony 2018/2019. Těšíme se na hojnou účast a podporu Sparty v dalším domácím utkání!

Dále čtěte