Na státní svátek do UNYP ARENY zavítají Vítkovice, soutěžit budeme o podepsaný národní dres

Na státní svátek 28. října do UNYP ARENY na Podvinný Mlýn zavítají Vítkovice. Jedná se o soupeře, který Spartě uzavřel brány do Superfinále když v posledním semifinálovém duelu Vítkovice ovládly sérii 4:0 na zápasy a ukončily tak skvěle rozjetou Sparťanskou sezonu, kterou tým z Podvinného Mlýna zakončil po základní části na druhém místě a poté postoupil mezi top 4 týmy ligy po vítězství ve čtvrtfinále nad Bohemians.

Muži A | 24. říjen 2019
Na státní svátek do UNYP ARENY zavítají Vítkovice, soutěžit budeme o podepsaný národní dres

Sparta i po výjezdním utkání v Kutné Hoře stále drží neporaženost, přitom proti Pardubicím zápas rozhodně nebyl jednoznačný, po dobře rozehraném začátku Sparta povolila a dovolila Sokolům obrat. ,,Za stavu 2:0 jsme si mysleli, že se to udělá samo a trošku jsme povolili jak v morálce tak nasazení a Pardubice právem zvrátili zápas do svého vedení, pak se to zlomilo o druhé přestávce, kdy jsme se vrátili do svého režimu a zápas jsme otočili," říká k výpadku v zápase proti Pardubicím Mětej Pruner, který byl zvolen hráčem utkání a dodává: ,,Proti Vítkovicím si nesmíme dovolit takhle polevit, musíme předvést konzistentní výkon, na to se zaměříme."

Vítkovice zatím drží čtvrté místo, velkým překvapením byla ztráta všech tří bodů v zápase s nováčkem ligy Black Angels. Tým z Vítkovic ztratil také bod v souboji s Českou Lípou. Uvidíme v jaké formě tým Pavla Bruse dorazí do Prahy, z posledního utkání v základní části odcházely o dva body bohatší Vítkovice, kdy vstřelily vítěznou branku v prodloužení.

Udělejte si ve státní svátek 28. října v 18:00 čas a dorazte podpořit Spartu v jistě atraktivním duelu s Vítkovicemi. V přestávkách zápasu vás pak čeká soutěž o reprezentační dres mužů, na kterém nechybí podpisy všech účastníků domácího MS 2018 v Praze!

Těšíme se na vaši podporu.

#myjsmesparta

Dále čtěte