Prodloužit vítěznou sérii mohou Sparťané v neděli na Tatranu

Šesté kolo florbalové Superligy je na programu už v neděli, Sparta se představí na Tatranu ve Stodole od 18:00 a bude chtít dále prodloužit svou vítěznou šňůru, kdy za pět úvodních kol ztratila pouze bod s Bohemians.

Muži A | 11. říjen 2019
Prodloužit vítěznou sérii mohou Sparťané v neděli na Tatranu

Sparťanům se zatím daří, jak doma tak venku, v Otrokovicích i v Brně Sparta brala vždy po třech bodech. Doma klopýtla pouze s Boheminas po nešťastně obdrženém gólu po výhozu Beneše jen pár vteřin před koncem třetí třetiny. Prodloužení ale Sparta zvládla a před fantastickým publikem tak prodloužila svou vítěznou šňůru, kterou bude chtít potvrdit také v neděli na Tatranu.

Tatran se v letošní sezoně zatím hledá. V úvodu sezony tým Milana Fridricha jen těsně otočil zápas s Českou Lípou, ve třetím kole v přestřelce obdržel celkem třináct branek od Chodova, poté následoval doma tvrdý střet s realitou proti Mladé Boleslavi, kdy Boleslav ovládla zápas 10:2, ani zápas v Otrokovicích pro tým ze Střešovic neskončil dobře a nakonec odjížděl s prohrou 3:4. Milan Fridrich se nechal slyšet, že jeho tým musí něco výrazně změnit.

Uvidíme tedy první změny už v neděli proti Spartě? 

Dále čtěte