Téměř 800 diváků sledovalo derby, které rozhodl Marvánek hattrickem!

V pondělí 7.10. vypuklo v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně očekávané televizní derby mezi domácí Spartou a rivalem FbŠ Bohemians. Přesně 762 fanoušků našlo v pondělí večer cestu na toto atraktivní utkání a rozhodně nikdo nemohl litovat, padlo celkem třináct branek, hattrick vstřelil Marvánek, stihl ho ale zkompletovat až v prodloužení.

Muži A | 7. říjen 2019
Téměř 800 diváků sledovalo derby, které rozhodl Marvánek hattrickem!

Sparťané otevřeli skóre, kdy Marvánek zahájil svou třígolovou štaci přesnou trefou za záda Hyršla. Na začátku druhé třetiny si Bohemka užila krátké vedení, které Spartě opět vrátil Jakub Kolstrunk, který zvyšoval na 3:2 hned po tom, co Křenek parádně zavěsil z trestného střílení. Postupně Sparta zvyšovala na náskok dvou branek, bohužel Bohemka se vždy po pár chvílích dotáhla na rozdíl jediné branky a čtrnáct vteřin před koncem vyrovnala po nepovedeném výhozu Beneše. 

Úvodní buly prodloužení vybojoval na stranu Sparty Juha a poté Marvánek zkompletoval hattrik přesnou střelou k pravé tyči což znamenalo zkompletovaný hattrick a vítězné derby pro Spartu, která si připisuje dva body. 

Opět musíme poděkovat fantastickým fanouškům, kteří hnali Spartu až do konce a ukázali, jak moc fandí svému týmu.

Další utkání čeká Spartu na Tatranu v neděli 13.10. od 18:00.

Dále čtěte