Sparta vydřela vítězství nad SKV, Křenek vstřelil hattrick, Kolstrunk první gól

V pátek večer byla v UNYP ARENĚ na Podvinném Mlýně pěkně hustá atmosféra, v domácím utkání Sparta prohrávala s SKV už o čtyři branky. Kontaktní branku vstřelil Ujhelyi z přesilovky poté následoval hattrick Radima Křenka a nakonec Sparťané vydřeli vítězství 6:4!

Muži A | 27. září 2019
Sparta vydřela vítězství nad SKV, Křenek vstřelil hattrick, Kolstrunk první gól

Po dvou výhrách sezony Spartu zaskočil pražský celek z SKV, která v 26. minutě zápasu vedl už o čtyři branky. Sparta nepanikařila a zápas vydřela až do vítězství 6:4. Po prohrané úvodní třetině Sparta odhodlaně vstoupila do druhé třetiny, kdy chtěla vyrovnat a převzít zápas do svých rukou, bohužel opět dvakrát inkasovala. Lukáš Ujhelyi dodal Spartě sebevědomí po vstřelené brance z přesilovky. Poté se dvakrát trefil Křenek, následovala přesná vyrovnávací trefa Garčara a zkompletováním hattricku, připsal Křenek vedení Spartě 5:4. 

Uklidňující šestý gól vstřelil Kolstrunk, který skóroval poprvé v lize v rudém dresu. I díky fantastickým 303 divákům a skvělému speakerovi Michalu "Vebi" Veberovi Sparta vyhrála těžké utkání proti SKV.

Další zápas Spartu čeká už v neděli na půdě Hattricku Brno, doma se Sparta představí v derby proti Bohemians, v pondělí v 17:00 opět v UNYP ARENĚ.

Budeme se těšit na Vaši podporu!

#myjsmesparta

Dále čtěte