UNYP Cup 2019 pokračuje, rozdají si to týmy v kategorii Challenge, Youngstars a NXT Generation

Sotva skončil UNYP Cup Junior a Girls, kde se Junioři probojovali až do finále, zato juniorkám se příliš nedařilo a nedokázaly získat ani jedno vítězství na turnaji, roztáčí se druhý termín turnaje, ve kterém si brousí zuby na vítězství dalších 36 týmů. Podaří se Sparťanským týmům ovládnout turnaj v kategorii Challenge, Youngstars a NXT Generation?

UNYP Cup 2019 pokračuje, rozdají si to týmy v kategorii Challenge, Youngstars a NXT Generation

Prestižní turnaj pořádaný klubem ACEMA Sparta Praha - Unyp Cup, pokračuje! V prvním termínu se nám představily týmy v kategorii Junior a Girls. Nyní převezmou otěže turnaje týmy Challenge, Youngstars a NXT Generation. V kategorii Challenge (U17), startuje šestnáct týmů (6.-8.9.), v kategorii Youngstars (U15) uvidíme dvanácti týmů (7.-8.9.) a nově se nám na turnaji představí kategorie pro osm týmů mladších žáků NXT Generation (U12) (7.-8.9.). 

Vzhledem k navýšení nové kategorie a samotnému navýšení účastníků, se turnaj nově odehraje na celkem čtyřech halách (UNYP ARENA - Podvinný Mlýn, SH VŠE Na Třebešíne, SH TJ Kobylisy a SH Čakovice). Pro účastníky turnaje je v Praze připraven také bohatý doprovodný program a malý dárek od hlavního partnera turnaje University of New York in Prague, který každý tým obdrží před svým prvním zápasem na turnaji. Doprovodný program UNYP CUP 2019 

Sparťanské týmy startují ve všech kategoriích turnaje, díky partnerství s partnerem University of New York in Prague, zcela zdarma!

Více informací o turnaji se můžete dozvědět zde na oficiálním webu turnaje, nebo na facebookovém profilu Unyp Cup! 

Dále čtěte