UNYP CUP na osmém ročníku přivítá šedesát týmů a novou kategorii

Sezona se nezadržitelně blíží, s ní také prestižní mládežnický turnaj UNYP CUP, který se již tradičně koná těsně před startem ligy a tím chce týmům nabídnout tu nejlepší přípravu na sezonu. Do letošního ročníku se přihlásilo přesně 60 týmů. UNYP Cup na turnaji přivítá novou kategorii NXT Generation, ve které se představí osm týmů mladších žáků.

UNYP CUP na osmém ročníku přivítá šedesát týmů a novou kategorii

Prestižní turnaj pořádaný klubem ACEMA Sparta Praha - Unyp Cup, proběhne stejně jako v předchozích letech ve dvou termínech. První termín je určen pro kategorii Junior (30.8.-1.9.) a Girls (31.8.-1.9.). V kategorii Junior uvidíme celkem šestnáct celků, v dívčí kategorii tradičně osm týmů. Ve druhém termínu, který startuje týden poté, přivítáme na turnaji celkem tři kategorie Challenge, kde startuje šestnáct týmů (6.-8.9.), Youngstars s dvanácti týmy (7.-8.9.) a novou kategorii pro osm týmů mladších žáků NXT Generation (7.-8.9.).

Vzhledem k navýšení nové kategorie a samotnému navýšení účastníků, se turnaj nově odehraje na celkem čtyřech halách (Arena Sparta - Podvinný Mlýn, SH VŠE Na Třebešíne, SH TJ Kobylisy a SH Čakovice). Pro účastníky turnaje je v Praze připraven také bohatý doprovodný program a malý dárek od hlavního partnera turnaje University of New York in Prague, který každý tým obdrží před svým prvním zápasem na turnaji. 

Sparta bude mít zastoupení ve všech kategoriích a elitní týmy Sparty startují na turnaji, díky partnerství s hlavním partnerem turnaje, zcela zdarma. 

Více informací o turnaji se můžete dozvědět na oficiálním webu turnaje ZDE, nebo na facebookovém profilu Unyp Cup! 

Dále čtěte