První pohárové utkání bude mít náboj, odehraje se na soustředění mládeže

Mužský ,,A" tým je v plné přípravě na novou sezonu. Jednou z finálních příprav na ligu budou také pohárová utkání České florbalu. První utkání se odehraje, v netradičním prostředí, přitom se Sparta bude cítit jako doma. Páteční duel proti prvoligovému celku Kanonýři Kladno, odehraje Sparta v Králově Dvoře před zraky mladých Sparťanů, kteří zde budou trávit své letní florbalové soustředění. Hráče tak čeká bouřlivá atmosféra a mladé naděje značné zpestření florbalového soustředení.

Muži A | 13. srpen 2019
První pohárové utkání bude mít náboj, odehraje se na soustředění mládeže

Pohárové utkání proti Kanonýrům z Kladna odehraje Sparta v pátek 16. srpna od 19:00 v Králově Dvoře. Utkání bude přihlížet přes 100 nejmladších Sparťanů. ,,Konečně po dlouhé době ostrý zápas 3x20 minut s velmi ambiciózním týmem. Pro nás tak začíná finální část přípravy před začátkem ligy, těšíme se i na parádní atmosféru o kterou se postarají nejmenší fanoušci Sparty," říká k prvnímu pohárovému utkání hlavní trenér Ondřej Kašpárek.

Další pohárová utkání Spartu čekají 22. a 28. srpna. Druhé utkání odehraje Sparta doma v Aréně Sparty proti Karlovým Varům od 19:30, ve třetím utkání ve skupině naši hráči nastoupí proti FbŠ Bohemians od 20:30 na pražské Děkance.

Dále čtěte