Další Sparťané a Sparťanky vyráží do Králova Dvora, druhý a třetí turnus je tu

Druhý a třetí turnus letního soustředění Sparty je tu. V termínu 13.-18.8. absolvuje přes sto nejmenších Sparťanů soustředění v Králově Dvoře, dívčí soustředění - třetí turnus, proběhne v termínu 18.-21.8.. Druhého turnusu se účastní hráči akademií, tedy elévové a mladší žáci. Na třetí turnus soustředění vyráží opět celá dívčí složka od elévek po ženy, v rámci dívčího soustředění budou absolvovat své soustředění také junioři A.

Další Sparťané a Sparťanky vyráží do Králova Dvora, druhý a třetí turnus je tu

Po odevzdání všech nezbytných dokumentů k účasti na soustředění na recepci sportovní haly, budou účastníci ubytováni v přilehlé škole ZŠ Králův Dvůr, která je jen několik metrů od hlavní sportovní haly. Hned po ubytování Sparťany a Sparťanky čeká první sportovní program dle harmonogramu sestaveného šéftrenéry. Naprostou většinu času budou mladí sparťané působit ve sportovní hale, kde bude probíhat hlavní florbalový program. Dále budou Sparťané využívat přilehlá sportoviště, ať už školní tělocvičnu ale také venkovní prostory v podobě fotbalového hřiště nebo takzvaný street - basketbalové hřiště hned vedle haly. Na náročnější fyzickou přípravu někteří trenéři jiště využijí také přilehlý les a park.

Doprovodný program bude letos opět o něco bohatší.  Letos se o doprovodný program soustředění postará zejména firma Crazy Bubbles. Každou tréninkovou skupinu tak čeká blok takzvaného fotbalu v bublinách, úroveň fyzické námahy je u tohoto sportu sice velmi vysoká ale zároveň se bude jednat o velmi zábavnou formu sportování. Jelikož budou hráči na soustředění absolvovat náročný sportovní a hlavně florbalový program, na soustředění přijede také tým fyzioterapeutů, kteří budou hráčům a hráčkám k dispozici a dokonce každému účastníkovi vytvoří vstupní prohlídku, která může odhalit nejrůznější zdravotní problémy, na kterých tak hráč bude moci zapracovat na základě doporučení fyzio odborníků. O regeneraci našich sportovců se bude starat také klubový kondiční trenér Marek Mandelbaum, který s každou tréninkovou skupinou stráví praktický trénink, kde bude vysvětlovat, u sportu, velmi důležitou stránku - regeneraci. Návštěva sparťanských soustředění Markem Mandelbaumem již v minulosti slavila velký úspěch, proto jsme rádi, že Marek dorazí i letos. Jistě velké pozdvižení způsobí na druhém turnusu pohárové utkání mužského ,,A" týmu, které proběhne právě v Králově Dvoře a to v pátek 16. srpna od 19:00.

Nesmíme opomenout ani přítomnost našeho fanshopu, ve kterém si budou moci hráči koupit například klubové tričko, kšiltovku a mnoho dalšího. V průběhu soustředění si hráči budou moci vyzkoušet klubové oblečení na novou sezonu, přesné velikosti si budou moci zapsat do svých objednávkových karet, které budou rodičům vráceny společně se zdravotní dokumentací na konci soustředění, klubový textil s přesnými velikostmi na základě karty si poté budete moci objednat na klubovém webu v sekci fanshop.

Druhý turnus začíná již v úterý, třetí turnus takřka se stejným programem pro Sparťanky je na programu 18.-21. srpna, tímto soustředěním bude tažení Královým Dvorem pro letošní rok ukončeno. 

Dále čtěte