Sparta Kids vyráží sportovat do Rokytnice nad Jizerou

V termínu 14.-19. července vyráží skupinka Sparta Kids (děti z kroužků) na letní florbalové soustředění v Rokytnici nad Jizerou, kde si užijí šest dní florbalu a dalších doplňkových aktivit, které budou rozvíjet sportovní stránku hráčů po všech směrech. ,,Do Rokytnice jedeme již několikátým rokem, máme to tu rádi, pro skupinku dětí z kroužků je Rokytnice ideálním místem, dostane se nám vyžití v hale ale také venku, mimo to je tu krásná příroda," říká k soustředění Sparta Kids Daniel Wertheim.

Přípravka PM, Přípravka BAR | 28. červen 2019
Sparta Kids vyráží sportovat do Rokytnice nad Jizerou

Hlavní náplní bude na soustředění florbalová činnost, nebude se ale zapomínat ani na všesportovní průpravu. ,,V Rokytnici máme k dispozici velkou tréninkovou halu ale také gymnastický sál s trampolínou, lany, gymnastickými pomůckami nebo také velkými nafukovacími míči, zde se děti vždy vyřádí a přitom ještě rozvíjejí všestranost, což je na takové akci velmi důležité," zmiňuje prostředí v Rokytnici Wertheim.

Akci budou doprovázet také doplňkové aktivity jako je například celokempová hra, nejrůznější soutěže jak dovednostní tak znalostní. Každý hráč si ze soustředění odveze účastnickou medaili a nějaký ten malý dárek. ,,Jsem velmi rád, že i děti, které se florbalu věnují v průměru jednou až dvakrát týdně, mají chuť účastnit se naší akce, kde je florbal hlavní náplní. Věřím, že se nám na akci podaří nadchnout hráče a hráčky pro florbal ještě hlouběji a třeba je v září uvidíme trénovat v jedné z našich akademií," říká s úsměvem provozní manažer Sparty Daniel Wertheim.

Veškerý průběh letního soustředění Sparta Kids budete moci sledovat na našich sociálních.

#myjsmesparta

Dále čtěte