Nisaopen ve znamení Sparty, která z Liberce odváží dvě zlata a bronz!

Sparťané byli na tradičním turnaji SALMING NISAOPEN, který letos slaví jubilejní 20. ročník, velmi úspěšní - do Prahy odjížděli se dvěma nejcennějšími kovy pro vítěze v turnaji v kategoriích U13 a U15, dorostenci U17 přidali bronz.

Nisaopen ve znamení Sparty, která z Liberce odváží dvě zlata a bronz!

Mladší žáci z Barrandova pod vedením trenéra Wertheima prošli celým turnajem bez sebemenšího zaváhání a po celou dobu předváděli velmi kvalitní, koncentrované výkony. Ve finále si hladce poradili s výběrem z Benešova 5:1 a mohli se radovat z poháru pro vítěze.

 Za zmínku rozhodně stojí ocenění útočníka mladších žáků Barrandov Michaela Wertheima, který byl v kategorii U13 zvolen do all-star týmu.

Starší žáky, které vedl šéftrenér akademie Barrandov, Oliver-James Thompson, hned v prvním utkání nestačili (2:3) na Hradec Králové, nicméně ten později dokázali poslat domů a pak už jim plány na vítězství v celém turnaji nepřekazil ani výběr hráčů z Liberce hrající pod názvem IBK Pink Yogurts, se kterým si ve finále poradili fotbalovým výsledkem 1:0.

Zahanbit se nenechali ani nejstarší sparťanští bojovníci a sice dorost A, který vedl trenér Bína. Kluci od počátku předváděli skvělé výkony za mohutné podpory mladších sparťanů. Smolně ovšem prohráli na nájezdy semifinále proti pozdějšímu vítězi Ibk Fräjeris (2:3pn). O bronz se tak výběr hrající pod názvem spojeným s naším partnerem ACEMA SPARTA PRAHA UNYP utkal se střešovickými hráči IBF Tuppar Střešbörg 03. Ten dokázali porazit 2:0 a na krk tak mohli právem pověsit bronzové medaile.


Děkujeme organizátorům a všem, kteří se na chodu turnaje podíleli!

#myjsmesparta

Dále čtěte