Nejmenší Sparťany čeká jedinečná klubová akce - Sparta day, dorazíš taky?

V letošní sezoně Sparťanský ,,A" tým poznal neskutečnou podporu z řad sparťanských hráčů. Projekt Sparťan patronem ukázal, jak moc Sparta drží pospolu nejen v nejdůležitějších momentech ligy, ale v podstatě každý domácí zápas. Nyní je tu velké díky v podobě Sparta Day od hráčů ,,áčka" směrem k nejmenším Sparťanům z akademií Podvinný Mlýn a Barrandov. Sparta day, kde bude program také pro rodiče se koná 28. května v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně, o co se jedná?

Nejmenší Sparťany čeká jedinečná klubová akce - Sparta day, dorazíš taky?

Na konci května, přesněji 28.5. 2019 od 16:30 do 19:00 čeká hráče přípravky, elévů/elévek a mladších žáků/žaček jedinečná klubová akce Sparta Day. 
Hlavním programem bude turnaj smíšených družstev, které budou vedeny jednotlivými hráči ,,A" týmu. ,,Do projektu Sparťan patronem se zapojilo hned několik mládežnických týmů Sparty. Chtěli jsme ukázat, že áčko podporu vnímalo a cení si ji. Proto se nám podařilo domluvit se s hráči, kteří se zapojí do tohoto mládežnického turnaje a budou tak provázet své mládežnické smíšené týmy turnajem," říká k Sparta Day provozní manažer Sparty Daniel Wertheim. 

Letos ,,A" tým zaznamenal historický ligový úspěch, kdy obsadil třetí místo Tipsport Superligy 2018/2019 a získali tak bronzové medaile, donesou je hráči s sebou na Sparta day? ,,Ano, hráči donesou své medaile ukázat dětem, myslím si, že už i v tomto mladém věku to může být pro mnohé motivace, zvláště, když uvidí medaili v rukou sparťanských odchovanců Ondřeje Svatoše, Jana Marvánka nebo třeba Marka Zouzala, kteří stejně jako oni, prošli téměř všemi kategoriemi Sparty a dotáhli to až na bronzovou příčku, ukáže to například pracovitost těchto hráčů, která je v dnešním sportu obrovsky důležitá," prozrazuje další překvapení pro hráče Dan Wertheim. 

Na turnaj se dorazí podívat také rodiče, bude na Sparta Day připraven také program pro rodiče? ,,Určitě jsme mysleli i na rodiče, jelikož chceme být s rodiči aktivně ve spojení, připravili jsme si na Sparta Day prezentaci naší vůbec první sportovní koncepce  s názvem 361° Sparta, po celém prvním patře nad tribunami Arény Sparty na Podvinném Mlýně budou vylepeny obrovské plakáty, kde budou zmíněny všechny složky naší koncepce, kterou bychom touto cestou chtěli rodičům přiblížit a odprezentovt. Na místě budou samozřejmě i trenéři mládeže, kteří se rodičům budou věnovat a případně s nimi debatovat nad jednotlivými body koncepce. Na závěr cesty, po které budou odkryty jednotlivé body koncepce, bude prostor také pro rodiče a jejich nápady, kde je budou moci zmínit a vhodit do speciálního boxu, nápadům se meze nekladou." zve tímto Daniel Wertheim na Sparta Day také všechny rodiče našich nejmenších nadějí.

Chceš se setkat s hráči ,,A" týmu, plácnout si s nimi po svém vstřeleném gólu? Chceš si nechat podepsat svou florbalku nebo jen tak pokecat s hráči jako je Milan Garčar nebo Martin Beneš? Tak rozhodně doraz i s rodiči na Sparta Day 2019 v úterý 28. května 2019 od 16:30 do Arény Sparty na Podvinném Mlýně, turnaj začíná v 17:00! Turnaj se koná pro nejmenší hráče a hráčky v akademiích, pokud ale bude chtít dorazit do Arény Sparty jakýkoli další fanoušek Sparty a popovídat si s hráči, udělat si fotku a podívat se na bronzové medaile, je určitě zván také!

Pozor! Na Sparta Day je třeba se přihlásit na členské sekci pomocí e-přihlášky! (Z důvodu organizace turnaje).

Těšíme se na Vás!

#myjsmesparta

Dále čtěte