Sparta v semifinále play-off změří síly s loňským superfinalistou z Vítkovic!

Soupeřem Sparty v semifinále play-off Tipsport Superligy budou florbalisti z Vítkovic. Poté, co si úradující mistr z Mladé Boleslavi zvolil jako svého semifinálového soupeře Chodov, na Spartu zbyly logicky Vítkovice. Série začíná v Praze v domácí hale na Podvinném mlýně o víkendu 23. a 24. března.

16. březen 2019
Sparta v semifinále play-off změří síly s loňským superfinalistou z Vítkovic!

Ze čtvrtfinálových bojů postoupily týmy, které naplnily předpoklady před začátkem play-off. Složení semifinálových dvojic měla v rukou Mladá Boleslav, protože vyhrála základní část a mohla si vybrat mezi Chodovem a Vítkovicemi. Sparta se tak utká s Vítkovicemi, se kterými má v této sezoně kladnou bilanci - první utkání v Ostravě zvítězila 5:4, v domácím zápase na Podvinném mlýně Sparta padla 4:5 v prodloužení. Rozhodně nás tedy čeká opět vyrovnaná série s celou řadou zajímavých momentů.

Sparťanská opora v brance - Martin Beneš dodáva k semifinále následující vyjádření: ,,Vítkovice jsou skvělý tým plný výborných hráčů v čele s vynikajícím golmanem Součkem, pro celý náš tým bude obrovskou výzvou čelit tomuto soupeři. Já osobně se na tuto sérii velice těším a zároveň věřím, že na naše domácí zápasy bude plná hala sparťanů, kteří nás poženou za vítězstvím!" říká Beneš.

1. semifinále je na programu v sobotu 23. 3. od 17:00, druhé o den později v neděli 24. 3. také od 17:00. Obě úvodní utkání se odehrají v domácí hale Sparty na Podvinném mlýně, Sparťani - těšíme se na Vás!

#jednasparta

    Dále čtěte