,Herně se máme kam posunout, což ukážeme v semifinále," říká Radim Křenek

Po středečním postupu do semifinále jsme vyzpovídali ohledně celé čtvrtfinálové série dva důležité články sparťanského týmu - obránce Radima Křenka, který 5. čtvrtfinále rozhodl svým nájezdem v závěru a také hlavního trenéra Ondřeje Kašpárka.

15. březen 2019
,Herně se máme kam posunout, což ukážeme v semifinále,

Radime, jak hodnotíš celou čtvrtfinálovou sérii proti Bohemce?

,,Byla to hodně náročná série přesně jak jsem očekával. Pro nás hlavně v hlavách, když jsme museli naplňovat roli favorita a splnit tak veškerá očekávání. Výsledkově jsme ji zvládli, což je super, herně se máme kam zlepšovat. Věřím, že v semifinále ukážeme mnohem lepší výkony, na které jednoznačně jako tým máme. Hodně se na semifinálové bitvy těšíme, ať už budeme stát proti jakémukoliv soupeři." říká sparťanská opora defenzivních řad Křenek.

Co říkáš na podporu od sparťanských fanoušků, kteří Vás hnali za postupem v hojném počtu přímo v hale?

,,Fanouškům bych chtěl hrozně moc poděkovat. Ať už za to, jak mě přijali na začátku sezony, tak i především za podporu, kterou nám vyjadřují v play-off. Těším se na ně při semifinálových duelech." uzavírá rozhovor Křenda.

Jako druhého v pořadí jsme se zeptali na pár otázek hlavního trenéra Ondřeje Kašpárka.

Ondro, jak bys zhodnotil čtvrtfinále?

,,Sérii jsme sice vyhráli 4:1, nicméně zápasy rozhodně nebyly tak jednoznačné jak by se mohlo zdát. Myslím si, že Bohemka pro nás byl více než dobrý soupeř, jak po fyzické tak především i po psychické stránce nás dobře připravila na semifinále. Tím, že jsme ve čtvrtfinálových zápasech ukázali sílu vůle v hodně okamžicích jsem za celou sérii rád a svým způsobem i vděčný soupeři." říká Kašpárek.

Jak se bude tým připravovat na semifinále?

,,Ve čtvrtfinále jsme zjistili, na čem potřebujeme zapracovat a co zlepšit, nicméně teď chci, aby hráči dobře zregenerovali a od nového týdne se začneme chystat na soupeře pro semifinále. Soupeře sice ještě neznáme, ale už teď je jisté, že nás čekají úplně jiné duely než proti Bohemce, která hraje specifický florbal." uzavírá trenér Kašpárek.

Sledujte naše sociální sítě, ať Vám neuniknou novinky ohledně soupeře pro semifinále a termínů jednotlivých zápasů!

#jednasparta

Dále čtěte