PREVIEW | ,Věřím v sílu našeho týmu a v ukončení série," říká Jan Marvánek

A tým může už zítra ve středu 13. 3. od 18:30 rozhodnout čtvrtfinálovou sérii proti Bohemce, ve které vede 3:1 na zápasy. Sparťani, buďte u toho přímo v hale na Podvinném mlýně!

12. březen 2019
PREVIEW | ,Věřím v sílu našeho týmu a v ukončení série,

Sparta svedla v neděli se svým pražským rivalem opět tuhý boj, ve kterém zvítězila 6:4 a bude chtít celou sérii utnout už zítra v televizním utkání, které začne přesně v 18:30. 

Ohledně víkendových zápasů a toho zítřejšího, jsme vyzpovídali sparťanského odchovance Jana Marvánka. ,,V sobotu nás srážely negativní emoce, které ovlivnily náš výkon natolik, že nás to stálo zápas. V nedělním utkání jsme se z toho ponaučili a dokázali vývoj utkání ustát v hlavě. Ve středu nás znovu čeká těžká práce, Bohemka rozhodně nic nezabalí, ale věřím v sílu našeho týmu a v to, že sérii ukončíme!" říká sparťanský obránce a zároveň šéftrenér akademie Podvinný mlýn Marvánek.

Sparťani, pojďme A týmu vytvořit bouřlivou atmosféru, ve které společně zabojujeme o postup do semifinále play-off! Během zápasu bude probíhat soutěž na instagramu o sparťanské produkty z fanshopu - tričko a hrníček. Podmínky pro účast? 

1) přijď do haly na zápas, 

2) natoč na svůj instagram - jako příspěvek - video jak fandíš/fandíte Spartě,

3) označ video hashtagem #jednasparta 

Ten, kdo natočí nejoriginálnější video, zvítězí. Ceny budou předány na následujícím domácím zápasu.

#jednasparta

Dále čtěte