Čtvrtfinálová bitva je po roce zpět! Sparta si do play-off vybrala pražského rivala Bohemians

Po 26. kole Tipsport Superligy bylo konečně jasno, osm nejlepších týmů ligy si to rozdá o účast v Superfinále 2019. Sparťané měli do posledních chvil vše ve svých rukou. Získaný bod s Chodovem Spartu zařadil na druhé místo po základní části a hned po první Mladé Boleslavi měla Sparta možnost volit svého soupeře do čtvrtfinále play-off. Tým Milana Garčara zvolil pražského rivala FbŠ Bohemians, fanoušky tak po roce čeká jistě stejně napjatá čtvrtfinálová bitva jako v loňské sezoně. Všichni si přejeme minimálně stejný scénář jako loni, kdy Sparta vyhrála vypjatou serii 4:1.

25. únor 2019
Čtvrtfinálová bitva je po roce zpět! Sparta si do play-off vybrala pražského rivala Bohemians

Sparťané sice vnímají, že první místo po základní části bylo na dosah, v play-off se na tohle ale nekouká, uvědomuje si tým z Podvinného Mlýna. ,,Prohra po nájezdech sice mrzí, ale kdyby mi někdo řekl před sezónou, že budeme druzí na vzájemné zápasy za Bolkou, tak to beru všema deseti. Teď to sice mrzí, ale základní část je za námi a je tady play off a tam se začíná od nuly. Na postavení po základní části už se v podstatě nekouká," říká s jistotou hlavní trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

Krátce po odehraném 26. kole si Sparta měla možnost díky druhému místu vybrat soupeře do play-off. Loni na Bohemku zbyla do čtvrtfinálové bitvy Sparta, letos si Sparta do čtvrtfinále play-off Bohemku sama zvolila. ,,K výběru Bohemky není moc co dodávat. Je to náš tradiční soupeř a rival. Jsem přesvědčen, že serie bude mít skvělou atmosféru. Víme, že nás Bohemka dokáže potrápit, ale zároveň vnímáme, že nás dokáže dobře prověřit, proto do čtvrtfinále volíme Bohemians," dodává k čtvrtfinálovému výběru klokanů trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

,,Jdeme do čtvrtfinále s pokorou, ale jasným odhodláním postoupit do semifinále. Derby bude atraktivní a doufám, že i hodně sledované od fanoušků. Rád bych stejnou atmosféru jako v posledním utkání proti Chodovu," uzavírá k výběru čtvrtfinálového soupeře kapitán Sparty Garčar.

Play-off je tu, veškerá utkání budeme hrát stejně jako loni v domácí Aréně Sparty na Podvinném Mlýně.

  1. Čtvrtfinále play-off ACEMA Sparta Praha vs. FbŠ Bohemians, neděle 3. března 17:00, Arena Sparta Podvinný Mlýn
  2. Čtvrtfinále play-off ACEMA Sparta Praha vs. FbŠ Boheminas, úterý 5. března 18:45, Arena Sparta Podvinný Mlýn
  3. Čtvrtfinále play-off FbŠ Bohemians vs. ACEMA Sparta Praha,  sobota 9. března 18:00, Arena Sparta Podvinný Mlýn
  4. Čtvrtfinále play-off FbŠ Bohemians vs. ACEMA Sparta Praha, neděle 10. března 18:00, Arena Sparta Podvinný Mlýn
  5. O případném pátém až sedmém utkání čtvrtfinále play-off Vás bude

#myjsmesparta #jednasparta

Dále čtěte