PREVIEW | ,,Pro první místo a historický úspěch Sparty uděláme maximum," říká Kareš!

Mužský ,,A tým" čeká v neděli od 17:00 v domácí hale na Podvinném mlýně nevídaný souboj. Mladý tým vedený ostříleným kapitánem Milanem Garčarem čeká něco, co před sezonou nečekal snad nikdo z nás. Výhra proti pražskému rivalovi z Jižního města znamená pro Sparťanský tým první místo základní části Tipsport Superligy a zisk poháru prezidenta Českého florbalu. ,,Atmosféra v kabině je výborná a je vidět, jak kluci chtějí jít za výhrou a za vítězstvím základní části, všichni táhnou za jeden provaz," říká před posledním duelem základní části hlavní trenér Ondřej Kašpárek.

20. únor 2019
PREVIEW | ,,Pro první místo a historický úspěch Sparty uděláme maximum,

Sparta prožívá snovou sezonu. Ambiciózní tým plný mladých tváří ukazuje, jak moc hladový je po vítězství a vyzařuje skvělou energií, kterou zúročuje také ve vypjatých zápasech proti nejsilnějším týmům tabulky. Sparta svým vysokým ziskem bodů může získat prvenství Tipsport Superligy 2018/2019, svou spanilou jízdu proti třem nejsilnějším týmům ligy započala doma proti Vítkovicím, kde Sparťané dokázali přetavit vedení Vítkovic z 1:3 na 4:3. Utkání došlo po vyrovnaném stavu 4:4 do prodloužení, kde Vítkovice získali bod navíc. ,,Třeba nám i ten jeden bod doma s Vítkovicemi pomůže k prvnímu místu základní části," nechal se slyšet hned po utkání proti Vítkovicím kapitán Milan Garčar.

Další tvrdou bitvu svedla Sparta venku v Mladé Boleslavi, kde se postarala o skvělou podívanou. Po nevydařeném začátku se hráči rudých dresů vrátili brzy do zápasu a nakonec po osmi letech slavili výhru na hřišti Boleslavi po skvělém výsledku 7:5. ,,Dnes jsme předvedli koncentrovaný a zodpovědný výkon. Vítězství z Mladé Boleslavi se počítá, nicméně za týden nás čeká další těžký soupeř, na kterého se musíme opět maximálně připravit. Děkujeme soupeři za utkání," sdělil k zápasu v Boleslavi asistent trenéra Sparty Radek Skalička.

Poslední krok k vysněnému prvnímu místu základní části a historickému úspěchu - zisku Prezidentského poháru má Sparta před sebou v neděli 24.2. od 17:00 na Podvinném Mlýně proti Chodovu. ,,Každý má v hlavách první místo tabulky, přitom já se na to dívám jinak, je to jeden z 26 zápasů základní části, který chceme vyhrát, byť je to poslední zápas základní části, byť je to zápas o první místo, nechci z toho dělat vědu, víme, že to bude těžké utkání a nemůžeme si myslet, že když jsme porazili Boleslav, Chodov se porazí sám, Chodov je nyní v laufu takže se musíme soustředit úplně stejně jako v Boleslavi," říká trenér celku z Podvinného Mlýna Ondřej Kašpárek. 

Sparťane, tady není o čem, kdy jindy přijít podpořit Spartu za vítězstvím a připravit si hlasivky na PLAY-OFF než v neděli 24.2. od 17:00 do Arény Sparty na Podvinném Mlýně!

#myjsmesparta

Dále čtěte