Cenný skalp mistra! Sparta dobyla Boleslav a je zpět v čele tabulky!

Mužský A tým v neděli odcestoval do Mladé Boleslavi k předposlednímu utkání základní části sezony a po skvělém týmovém výkonu se může těšit z první příčky v tabulce. ,Jeden z nejlepších týmových výkonů v sezoně," hodnotí dnešní duel dvougólový Michal Pažák.

17. únor 2019
Cenný skalp mistra! Sparta dobyla Boleslav a je zpět v čele tabulky!

Dnešní duel nabídl divákům v boleslavské městské hale ten nejlepší florbal na klubové úrovni v Čechách. Vyrovnaný souboj nakonec urvala do vítězného konce Sparta po skvělém, bojovném, ale především týmovém výkonu.

,,Publikum nás nahecovalo ke skvělému výkonu. Byli jsme víc týmovější než Boleslav, každý z nás nechal dnes na palubovce duši. Plnili jsme skvěle taktiku, kterou nám naordinovali trenéři. Po asistenci Davidu Ježkovi na gól se mi hrálo o hodně lépe, uvolnily se mi ruce. První vstřelený gól byl po dobré spolupráci s Lukou Časarem, druhý gól byl spíše o tom, že jsem byl ve správný čas na správném místě. Chtěl bych vyzdvihnout nás skvělý týmový výkon a poděkovat všem svým spoluhráčům." říká sympatický Michal Pažák, který připsal v dnešním duelu 2+1.

Poslední zápas základní části sezony je na programu v domácí hale na Podvinném mlýně už příští neděli 24. 2. od 17:00 proti Chodovu! Dorazte muže podpořit v závěru nejlepší sezony za poslední roky!

#myjsmesparta

Dále čtěte