Sparťane, teď táhneme za jeden provaz, projekt Sparťan patronem vrcholí kampaní #jednasparta

Sparťane, teď táhneme za jeden provaz! Projekt Sparťan patronem vrcholí, v neděli na domácím utkání play-off se dozvíme vítěze. V play-off ale pevně věříme, že nyní se všechny zúčastněné týmy semknou a vytvoří ,,Áčku" ty nejlepší podmínky pro bitvy play-off. I přes dobrou práci všech zapojených týmů, ,,A" tým musel určit jednu kategorii, která si za vítězství v projektu odnese plakát s fotkou a podpisy hráčů. ,,Projekt Sparťan patronem je skvělý, jsme rádi, že se mladí Sparťané do projektu zapojili, ať tvá kategorie zvítězí či ne, musíme si všichni uvědomit, že jsme jedna Sparta a v play-off musíme táhnout za jeden provaz," vyzývá fanoušky kapitán Milan Garčar.

14. únor 2019
Sparťane, teď táhneme za jeden provaz, projekt Sparťan patronem vrcholí kampaní #jednasparta

,,Kampaň #jednasparta završí nejúspěšnější sezonu novodobé historie klubu. Kampaň bude pomyslnou špičkou ledovce celosezónního projektu Sparťan patronem, který v průběhu roku zapojil většinu mládežnických kategorií Sparty a snažil se je propojit a dostat blíže k hráčům ,,A" týmu. Hráči jednotlivých kategorií byli často velmi tvůrčí. Propagaci jednotlivých utkání provázely fotografie z tréninků mládeže, motivační video a často i značná podpora přímo na zápase v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně. Odměnou za odvedenou práci byl organizovaný rozhovor s hráčem utkání, který měli pod taktovkou vybraní hráči dané kategorie, která měla zápas pod svou patronací. Věřím, že se projekt líbil jak samotným hráčům ,,A" týmu tak také našim mladým nadějím, které tak díky projektu přišly do přímého kontaktu s hráči. V neposlední řadě musím poděkovat všem zúčastněným a hlavně trenérům mládeže, bez kterých by projekt vůbec nemohl fungovat. Odměnou pro vítěze projektu (kterého zvolil sám ,,A" tým) bude podepsaný plakát s fotkou hráčů ,,A" týmu, který bude předán na prvním kole play off v neděii od 17:00 v Aréně Sparty," říká marketingový manažer a klubový fotograf v jedné osobě Vladimír Hodač. 

,,V play-off už nebudeme pracovat s jednotlivými mládežnickými kategoriemi jednotlivě, nýbrž pod heslem #jednasparta se skrývá jednotnost klubu a touha přivést do haly na vyřazovací boje všechny členy klubu s cílem vytvořit ,,A" týmu tu nejlepší atmosféru v bojích o vysněné Superfinále. Klademe si ty nejvyšší cíle." přibližuje význam názvu projektu Hodač. ,,Heslo #Jednasparta se bude objevovat na všech komunikačních kanálech klubu a budeme rádi, když se zapojí i širší veřejnost především na instagramu. Je to jednoduché, chceš poslat vzkaz ,,A" týmu skrz sociální sítě? Přidej svůj vzkaz (třeba video) na instagram s hashtagem #jednasparta a hráče tvůj vzkaz rozhodně nemine. O to více budeme rádi když dorazíš přímo do haly a pomůžeš ,,A" týmu v jednotlivých zápasech play-off," uzavírá rozhovor Hodač.

Dorazte podpořit Spartu v prvním čtvrtfinále proti FbŠ Bohemians, které se odehraje už tuto neděli 3. 3. od 17:00 v domácí Areně na Podvinném mlýně, druhé čtvrtfinále bude následovat v úterý 5. 3. od 18:45, těšíme se na Vaši podporu!

Veškeré informace o vstupenkách na letošní play-off naleznete ZDE.

#myjsmesparta #jednasparta

Dále čtěte