PREVIEW | Sparta vyzve v pražském derby superligového nováčka z Vinohrad

A tým, který od nového roku šlape jako švýcarské hodinky, vyzve v dalším domácím utkání TJ Sokol Královské Vinohrady, které momentálně stojí na 10. příčce tabulky.

4. únor 2019
PREVIEW | Sparta vyzve v pražském derby superligového nováčka z Vinohrad

Soupeř Sparty pro 23. kolo si v sezoně nevede špatně, kdy za sebou v tabulce momentálně nechává celky jako jsou Brno, Česká Lípa nebo Pardubice. Tahouny SKV jsou v této sezoně Petr Hartman (16+8), Martin Skřivánek (13+8) a vrchní vinohradský nahravač Zbyněk Stuchlík (4+17). V posledních dvou duelech vinohradští hráči sice prohráli (2:7 s Otrokovicemi, 1:9 s Mladou Boleslaví) nicméně už několikrát v sezoně ukázali, že dokáží potrápit jakéhokoliv soupeře. Za zmínku stojí nedávná výhra 5:3 nad Vítkovicemi. 

Sparťané v novém rocí drtí jednoho soupeře za druhým stejně jako na začátku sezony, v posledním utkání si v domácí hale na Podvinném mlýně otevřeli střelnici, kdy na terčích byli hráči Znojma, kteří z pražských Vysočan odjížděli s potupnou porážkou 2:15. Hráči Sparty jsou tak v dobrém rozpoložení, což budou chtít ukázat opět před domácím publikem proti SKV.

Utkání startuje již tento čtvrtek od 19:00. Dorazte do haly vytvořit mužům tu nejlepší atmosféru!

#myjsmesparta

Dále čtěte