Pátý turnaj juniorek v Čakovicích

Po dlouhé době zase v Praze

19. leden 2019
Pátý turnaj juniorek v Čakovicích

Až teď od září jsme nemuseli nikam cestovat a konečně jsme si zahráli v Praze. Hostili nás Black Angels v Čakovicích

Začátek zápasu s týmem MLADÝCH NADĚJÍ nám vůbec nevyšel. Odehráno bylo půl minuty a už jsme prohrávali (0:1). Naše hra byla bídná a tak soupeřky přidaly druhý gól (0:2). Do konce třetiny se nám podařilo snížit gólem Adély z přihrávky Zuzky (1:2). Druhou třetinu jsme opět jen běhali za míčkem a taky občas s míčkem a soupeřky zvýšily (1:3). Florbalu nebylo z obou stran moc vidět. Obraz třetí třetiny už byl z naší strany poněkud lepší a dali jsme i gól, kdy uspěla Zuzka (2:3). Ani ne minutu před koncem se nám naskytla možnost vzít si oddechový čas. Rozehrávku měly mít soupeřky v našem rohu, přesto jsme šli do šesti. Míček se nám podařilo získat a dvacet vteřin před koncem vstřelila Kačka po nahrávce Kiki alespoň vyrovnávací gól 3:3.

Sestava: Valentová - Červenková “C”, Mervartová (1+1), Walderová (1+0), Novotná (0+1), Lukovská, Grundová (1+0), Jelínková, Hašková, Kašpárková, Beránková

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=236962&type=1



Druhý zápas jsme se utkali s domácím týmem BLACK ANGELS. Čekala nás náročná práce a vzhledem k našemu hernímu projevu v prvním zápase bylo jasné, že jestli nezačneme předvádět alespoň trochu florbalu, tak dostaneme pěkně nařezáno.

O první gól se opět postaraly soupeřky a znovu neuplynula ani minuta zápasu (0:1). Naštěstí jsme dokázali za dvě minuty vyrovnat gólem, o který se postaraly obě Adély (1:1). Jenže soupeřky si opět vzaly vedení (1:2). O další vyrovnání se znovu zasloužila Adéla tentokrát po nahrávce Kačky (2:2). A takto skončila první třetina.

Ve druhé třetině Blackyně šly zase do vedení (2:3). Tentokrát jim nestačilo jen jednogólové a přidaly další gól (2:4). Zanedlouho snížila Kačka z přihrávky Kiki (3:4). A ještě do konce třetiny zkompletovala svůj hattrick Adéla po nahrávce Kačky (4:4). Vzhledem k tomu, že ve třetí třetině už žádná z našich hráček střelecky neuspěla a soupeřky přidaly nejprve jeden a pak druhý gól do prázdné brány, odešli jsme ze zápasu poraženi - 4:6.  

Sestava: Rohlíčková - Červenková “C”, Mervartová, Walderová (1+2), Novotná (0+1), Lukovská, Grundová (0+1), Jelínková, Hašková (3+0), Kašpárková, Beránková

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=221619&type=1



Tento turnaj nemůžeme považovat za povedený. Nejen bodově, kdy jsme si do tabulky připsali pouhý jeden bod, ale ani herně, kdy florbalových momentů předvedly holky zatraceně málo.

Příští turnaj nás čeká 27.1. na Vinohradech.



RJ