Domácí publikum dovedlo Spartu do vítězství nad Českou Lípou, víkend za šest bodů!

Po velmi vydařeném sobotním duelu v Pardubicích, kde si Sparta připsala vysokou výhru 12:5, tým kapitána Milana Garčara nastoupil do nedělního domácího utkání proti České Lípě. Téměř 370 skvělých fanoušků zaplnilo Arénu Sparty na Podvinném Mlýně a hnalo Spartu za dalším víkendovým vítězstvím 5:3, sečteno, podtrženo, víkend za parádních 6 bodů!

13. leden 2019
Domácí publikum dovedlo Spartu do vítězství nad Českou Lípou, víkend za šest bodů!

Sparta začátek utkání hned brzy inkasovala úvodní branku, brzy ale dokázal odpovědět přesnou trefou také Ondřej Svatoš, kterému na čepel parádně naservíroval Marvánek. Jan ,,Marvis" Marvánek o sobě nechal slyšet také v dalším vývoji zápasu, kdy vstřelil, stejně jako v Pardubicích, dvě branky a zvyšoval těsný náskok Sparty, která díky skvělým fanouškům v hale kontrolovala většinu zápasu. 

Tento víkend se Spartě vyvedl dle představ, venkovní utkání proti Pardubicím - výhra 12:5, domácí utkání proti České Lípě 5:3, sečteme, podtrhneme a připisujeme si do tabulky dalších 6 bodů!

Další domácí utkání Sparta stihne odehrát ještě v měsíci lednu, přesněji v neděli 27. ledna od 17:00 proti Znojmu, opět v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně, těšíme se na vás!

Dále čtěte