Letní soustředění s několika novinkami, včetně nového systému přihlašování!

V létě Sparťany čeká nabitý florbalový program, mimo letních florbalových turnajů, členy Sparty čeká také letní klubové soustředění, které se již tradičně uskuteční v Králově Dvoře, kde je pro florbalový a sportovní rozvoj mladých Sparťanů to pravé prostředí. Mladé Sparťany a Sparťanky letos čeká okořenění doprovodného programu, jaké novinky včetně nového systému přihlášení Sparťany čekají? To se dozvíte níže v článku.

Klubové zprávy | 13. leden 2019
Letní soustředění s několika novinkami, včetně nového systému přihlašování!

Na přelomu července a srpna mají všichni Sparťané a Sparťanky možnost zúčastnit se jedinečné prázdninové akce - letního klubového soustředění. 

Mimo florbalových aktivit se bude v Králově Dvoře rozvíjet také všeobecný sportovní rozvoj sportovce, atletika, gymnastika a mnoho dalších kolektivních sportů. Jelikož chceme rozvíjet také doprovodnou zábavu a zážitky v našich hráčích, další novinkou bude také doprovodný program, Sparťané již tradičně během svého kempu vyrazí do nedalekého Aquacentra, to ale není vše, letos bude na kempu také atrakce v podobě vodního fotbalu na speciálním nafukovacím hřišti. To ale pořád není vše!

Další novinkou bude zapojení našich dvou fyzioterapeutek Míši a Vendy ve spolupráci s dalšími odborníky, které působí také u mužského ,,A" týmu. Holky fyzioterapeutky se budou starat o správnost provedení jednotlivých kompenzačních a posilujících cviků, které jsou při jednostranné zátěži velmi důležité. Hráči a hráčky, které budou absolvovat kemp, dostanou vypracovanou analýzu na míru, přímo od fyzioterapeutek, které všechny hráče prohlídnou a doporučí hráčům vhodné cviky na odstranění nebo předejití nejrůznějších disbalancí, které by mohly v budoucnu hráčům způsobovat velké problémy. Písemný výstup bude předán rodičům či rodičům při ukončení kempu. 

V neposlední řadě vás musíme informovat o novém systému přihlašování na tuto jedinečnou akci. Nově v naší členské sekci spouštíme e-přihlášku, kterou naleznete ve složce s názvem Moje e-přihláška, stačí tuto složku rozkliknout a zobrazí se vám elektronická přihláška na letní klubové soustředění. 

Rozpis klubových soustředění pro jednotlivé kategorie:

1) 30.7. - 4.8. - junioři B (2001-2002), dorostenci (2003-2004), starší žáci (2005-2006) / POZOR! bez juniorů "A"

2) 13.8. - 18.8. - mladší žáci (2007-2008), elévové (2009-2010)

3) 18.8. - 21.8. - Junioři A, ženy, juniorky, dorostenky, starší žákyně, mladší žákyně, élévky (2010 a starší) 

Věříme, že se každý z vás na letní klubové soustředění už těší, stejně jako my! Kapacita volných míst k přihlášení je počtem hráčů omezena, proto vyplňte svou e-přihlášku na klubové sekci co nejdříve.

Zároveň s otevřením přihlášení na soustředění se otevírá přihlášení také na závěrečnou akci před samotným začátkem sezóny 2019/2020 bude Sparta skill's camp, který se uskuteční v termínu od pondělí 26.8 do čtvrtku 29. 8.2019 v příměstské formě v hale Sparty na Podvinném Mlýně. Kapacita skill's campu bude omezena na 3 tréninkové skupiny po max. 20 hráčích a 4 brankářích. Celkem tedy 60 hráčů a 12 brankářů a bude určena primárně pro hráče ročníku 2007 - 2012. Náplní tohoto kempu bude převážně indiviudální rozvoj florbalových dovedností pod vedením šéftrenérů Sparty včetně doprovodného programu na dalších sportovištích v areálu Podvinného Mlýna. Také na tento Sparta skill's camp se bude přihlašovat výhradně formou "moje e-přihlášky".

Další informaci, kterou vám chceme s velkým předstihem oznámit je účast na letních florbalových turnajích a jejich formě. 

1) 31.5 - 2.6.2019 (3+1), 7.-9.2019 (5+1) Nisaopen - celoklubová výprava na turnaj, týmy budou hrát v sestavách, v jakých trénují. 

2) 20.-23.6.2019 Hummel Open Game - spojený výběr v každé kategorii vzejde z nominace trenérů.

3) 8.-9.7 camp + 10.-13.7.2019 Prague Game + 2 dny skill's camp - spojený výběr v každé kategorii vzejde z nominace trenérů.

#myjsmesparta

Dále čtěte