,Tatran byl produktivnější, hrál chytře a dobře bránil," říká k porážce odchovanec Ondřej Svatoš

Sparťané doplatili v posledním zápase letošního roku především na neproměňování svých šancí a také na špatný start do utkání, kdy po chvilce prohrávali 0:2.

20. prosinec 2018
,Tatran byl produktivnější, hrál chytře a dobře bránil,

Sparta vyzvala Tatran v této sezoně již potřetí a tak jako v předchozích utkáních nedokázala zvítězit. 252 sparťanských fanoušků hráči před Vánocemi příliš nepotěšili a po chabé produktivitě v utkání neberou ani bod do tabulky. Oproti tomu Tatran skóroval z většiny svých příležitostí a udělil Spartě lekci z produktivity.

,,Asi není náhoda, že nás Tatran porazil již potřetí v sezóně. Včera byl Tatran produktivní, hrál chytře, dobře bránil a vytvořill si několik velkých šancí z rychlých přechodů, které proměnil. Zřejmě nám neprospívá, když musíme od začátku dotahovat manko. My si teď musíme vyčistit hlavy a zase začít poctivě bránit, protože obranou jsme vyhrávali zápasy před reprezentační přestávkou." říká sparťanský odchovanec Ondřej Svatoš, který v utkání s Tatranem dokázal jednou skórovat.

Martin Beneš, který patří mezi nejlepší superligové golmany, hodnotí porážku s Tatranem následovně. ,,Podobný zápas jako s Bohemkou, kdy na nás nastoupil natěšený soupeř, který dobře bránil, blokoval a trestal naše chyby z brejků. My jsme selhali v koncovce, kdy jsme především na začátku utkání mohli několikrát jít do vedení. Věřím, že si přes Vánoce odpočineme, načerpáme síly na zbytek sezony a zase rozjedeme ten náš rudý vlak," říká Beneš, který si v zápase připsal celkem 15 úspěšných zákroků.

,,Rád bych poděkoval našim fanouškům za podporu v roce 2018 a společně se těšíme na Vaši podporu i v roce 2019 a doufáme, že společně opět najedeme na vítěznou vlnu." dodává ,,Sváťa".

Děkujeme všem fanouškům, kteří na zápas dorazili, příští utkání je na programu 6. 1. opět v domácí areně na Podvinném mlýně od 18:00 proti brněnským Buldokům!

#myjsmesparta

Dále čtěte