PREVIEW | Sparta se v posledním domácím zápasu roku utká s Tatranem

UKAŽ, ŽE JSI SPARŤANEM! Přesně v tomto duchu se utkání 17. kola proti Tatranu ponese. Zápas začíná ve čtvrtek 20. 12. přesně v 18:45 a čeká na Vás bohatý doprovodný program!

18. prosinec 2018
PREVIEW | Sparta se v posledním domácím zápasu roku utká s Tatranem

Do domácí haly Sparty na Podvinném mlýně tentokrát zavítá tradiční pražský rival Tatran Střešovice, který hájí šestou příčku tabulky. Tatran momentálně táhnou hlavně dva reprezentanti v jeho řadách - Marek Beneš a Filip Langer, první jmenovaný posbíral doposud v letošní sezoně celkem 29 (18+11) kanadských bodů, Filip Langer 23 (11+12), je tedy jasné, na koho především si budou muset dát sparťanští obránci největší pozor. Tatran, který hned v prvním kole Spartu dokázal porazit v prodloužení a zároveň ji vyřadit z pohárových bojů, v minulém kole překvapivě prohrál 5:6 na palubovce SKV. Také Sparta překvapivě vysoko prohrála s Bohemkou 2:8 a bude si chtít před Vánocemi spravit chuť v posledním utkání tohoto kalendářního roku.

Dorazte na utkání včas, už hodinu před úvodním buly, tedy v 17:45 budou v hale připraveny tři malířky na obličej, které Vám na tváře namalují sparťanské motivy - Ukaž, že jsi Sparťanem! Nezapomeňte na klubové dresy, čepice, šály! Dále po skončení superligového utkání vyběhnou na palubovku legendy obou soupeřů k již tradičnímu Vánočnímu setkání - za Spartu se můžete těšit například na generálního manažera Sparty Václava Culku, trenéry mládeže Radka Križka a Rudu Javoříka a další. Nenechte si ujít ani duel legend!

#myjsmesparta

Dále čtěte