4. ročník Vánočního setkání LEGEND SPARTY A TATRANU STŘEŠOVICE!

Již počtvrté v historii se potkají legendy pražských rivalů Sparty a Tatranu Střešovice, tentokrát v domácí hale Sparty na Podvinném mlýně. Pikantnost letošnímu duelu dodává fakt, že veteráni obou týmů nastoupí hned po skončení střetnutí prvoligových A mužstev.

17. prosinec 2018
4. ročník Vánočního setkání LEGEND SPARTY A TATRANU STŘEŠOVICE!

Sparta letos přichystala osvědčenou sestavu z minulých ročníků a zároveň dvě překvapení.

Poprvé se v rudém „veteránském“ dresu představí Martin Kostiha, který hájil barvy Sparty v druhé polovině nového tisíciletí. Spolu s ním by měl nastoupit i absolvent právě skončeného MS ve florbale a člen prvoligového kádru – Milan Garčar, který velmi dobře zná i kabinu našeho soupeře, protože v ní posbíral několik titulů Mistra ČR. Jelikož s velkou pravděpodobností zasáhne už do „předzápasu“ A týmů, tak je vidět, jak prestižní je nominace mezi Legendy Sparty a tuto událost si nechce nechat ujít. Těšit se můžete také na „Papíra“ Radka Križka, „Hříbka“ Jiřího Dolanského, „pana Salming“ Václava Culku a mnoho dalších.

Soupeř jako každý rok postavil velmi silný kádr, složený většinou z bývalých reprezentantů ČR a ověnčený mnoha mistrovskými tituly. Z nové generace nesmíme zapomenout na Milana Fridricha a Tomáše Kafku, kteří se s aktivní kariérou rozloučili teprve v loňském roce. Nebude chybět ani Vladimír Fuchs, kterého většinou budete znát z televizních studia, kde svými postřehy komentuje florbalové dění. Navíc se soupeř může pochlubit vítězstvím ve veteránské lize z jara letošního roku.

Utkání se bude hrát 3 x 12 min. a řídit ho opět bude legendární Jiří Janoušek. Zvláštností bude opět pravidlo o 3 faulech, které automatické znamená trestné střílení.

I když legendy již mají to nějaké kilo navíc a většina pokořila čtyřicítku, stále mají radost ze hry a hlavně každý zápas chtějí VYHRÁT, zvláště, když jde o DERBY!

Zápas LEGEND (35 +):

Sparta 66 Masters  –  Tatran Forza Střešovice  (historická bilance 2-1-0)

20.12. 2018 od 21:00 (po skončení ligového utkání Acema Sparta – Tatran Střešovice)

Arena Sparta na Podvinném mlýně

Předpokládané sestavy:

SPARTA:

Dolanský

M. Kratochvíl, Mudra, Kejla, Balej

Culka, Kozák, R. Kratochvíl, Javořík, Schwan, Medal, Kostiha, Garčar, Križko

TATRAN:

Kafka

Hanzlík, Jandáček, Ďarmek, Kopřiva

Šádek, Zelenka, Chloupek, Fuchs, Růna, Fridrich, Zahalka

Dále čtěte