PREVIEW Sparta vyjíždí k předehrávce 14. kola do Liberce!

A tým vyjíždí v neděli na sever Čech, kde se utká s FBC Liberec ve Sportovní hale Dukla Liberec od 16:00. Ten dokáže potrápit kohokoliv a na Spartu, která bude favoritem zápasu, tak nečeká lehký úkol.

15. listopad 2018
PREVIEW Sparta vyjíždí k předehrávce 14. kola do Liberce!

Liberec před sezónou posílil z mistrovské Boleslavi obránce Petr Kološ a celý liberecký tým v letošní sezoně zatím těží z jeho zkušeností. Severočeši se momentálně nachází v tabulce na skvělém pátém místě, na Spartu ztrácí 10 bodů a tato pozice v tabulce rozhodně není náhodná. Za zmínku stojí nedávné výhry nad Tatranem 6:5 a také nad Chodovem 7:5. Liberec doma zaváhal jen s Pardubicemi, se kterými prohrál až v prodloužení a dokázal tak z každého domácího zápasu brát alespoň bod, když si dokázal poradit i s loňským superfinalistou Vítkovícemi 6:5 po nájezdech! Duel se Spartou byl ovšem přesunut z haly Dobiášova na Duklu, takže pro liberecké může kouzlo domácí haly opadnout. Nejvíce se daří Prokopu Ferdanovi a Radku Valešovi, kteří dokázali oba shodně posbírat 21 kanadských bodů, také již zmiňovaný Petr Kološ řádí v libereckém dresu a dokázal již připsat 17 bodů do osobních statistik!

Sparta se i nadále v Superlize veze na vítězné vlně jedenácti výher v řadě a i přes pohárovou porážku s Tatranem jede do Liberce v postavení favorita a lídra tabulky. Lídrem týmu je kapitán Milan Garčar, který má na kontě 18 kanadských bodů (10+8) následován sedmnáctibodovým duem Michal Kareš, Marek Zouzal.

Dokáže Sparta jako první tým prolomit kouzlo domácí půdy Liberce a navázat na sérii výher? Utkání začína v neděli přesně v 16:00!

#myjsmesparta

Dále čtěte