Sparta v Poháru České pojišťovny končí v osmifinále po prohře s Tatranem

A tým končí v letošním ročníku Poháru České pojišťovny po porážce 3:8 s Tatranem. Střešovická arena tak zůstává v letošní sezoně Spartě zapovězena.

12. listopad 2018
Sparta v Poháru České pojišťovny končí v osmifinále po prohře s Tatranem

Osmifinále začalo ve Stodola aréně v 19:45, kdy vstup do utkání vyšel lépe domácímu Tatranu. Jako první skóroval domácí Slavík. Sparta tak musela od začátku utkání dotahovat skóre. To se jí dařilo do stavu 3:3, kdy se postupně trefili Michal Zeman, Michal Kareš a Robert Košir. Poté ovšem domácí Tatran utekl na rozdíl dvou branek a Sparta se na malém hřišti, které ji evidentně příliš nesvědčilo, nedokázala dotáhnout a pokusit se zvrátit zápas na její stranu. Ve třetí třetině Tatran přidal ještě tři branky a utkání tak skončilo vítězstvím domácích 8:3.

Sparta tak vůbec poprvé v sezoně prohrála v základní hrací době. ,,Tatran nás přehrál nasazením, houževnatostí a šel si za vítězstvím od první třetiny. Nám to dneska moc nevyšlo a nezbývá než se vrátit do poctivé práce na tréninku. Gratuluji soupeři k postupu'' hodnotí utkání trenér Sparty Ondřej Kašpárek.

Další utkání A týmu je na programu již 18. 11. na půdě Liberce v předehrávce 14. kola Tipsport Superligy a poté již Sparta 20. 11. od 19:00 přivítá v domácí hale na Podvinném mlýně loňského mistra z Boleslavi. Dorazte A tým podpořit v tomto veledůležitém souboji o čelo tabulky. Podaří se nám společně navýšit náskok na 8 bodů?

#myjsmesparta

Dále čtěte