Sparta vs. Mladá Boleslav, Salming Game prvního s druhým uvidíme ještě před startem MS

V Aréně Sparty uvidíme před startem MS velmi zajímavý duel, který vyhlíží nejeden florbalový fanoušek. V zápase Salming Game bude Sparta na domácí půdě hájit první místo v přímém souboji proti Mladé Boleslavi, která má aktuálně na Spartu ztrátu pěti bodů a drží druhé místo tabulky. V domácí aréně na Podvinném Mlýně uvidíme skvělý duel současně nejlepších týmů v lize, nebude ale chybět ani bohatý doprovodný program. Utkání prvního s druhým startuje v úterý 20. listopadu od 19:00 v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně.

12. listopad 2018
Sparta vs. Mladá Boleslav, Salming Game prvního s druhým uvidíme ještě před startem MS

Sparta stále překvapuje svými výkony, po dvanácti zápasech slavila jedenáctkrát výhru se ziskem tří bodů. ,,Zápasy může rozhodnout kdokoliv. Možná tohle dělá soupeřům momentálně problémy, jsme méně čitelní," říká k vítězné šňůře obránce Jan Marvánek. V posledních dvou zápasech Sparta nastoupila proti týmům dolní části tabulky. Proti Vinohradům Sparta dotahovala skóre z 0:3 na konečných 6 ,,V první půlce utkání jsme na hřišti moc nebyli a pustili jsme domácí tým do vedení. Od půlky zápasu jsme převzali otěže a byli jsme lepší herně i fyzicky. I za stavu 3:0 jsme hráli koncentrovaně a postupnými kroky jsme zápas obrátili," hodnotil zápas Radek Skalička, asistent hlavního trenéra. Zápas se Znojmem pro Spartu také nebyl úplně dle představ, v čase 59:28 Sparta ztratila dvoubrankový náskok a Znojmo se dotáhlo na rozdíl jediné branky. vítězství Sparty ale potvrdil kapitán Milan Garčar, který dokázal vstřelit branku při soupeřově hře v šesti hráčích a zajistil tak konečné skóre 6:4 pro Spartu. Do duelu s Mladou Boleslaví Spartu čeká venkovní zápas v Liberci, který odehraje 18. listopadu.

Technology z Mladé Boleslavi v posledních dvou zápasech trápila obrana soupeřů, svou bojovností ale zápasy zvládli. Proti Ostravě se Mladoboleslavští začali pořádně prosazovat až v druhé půli zápasu a po šedesáti minutách hry slavili výhru 5:2 na domácí půdě. Výjezd do České Lípy znamenal pro Boleslav výhru s konečným skóre 6:5. ,,V zápase jsme se nedokázali dobře vypořádat s pěti hráči stojícími ve velkém brankovišti. Proti takové obraně je třeba hru zjednodušit a to se nám moc nedařilo. Když se k tomu přidá vysoká produktivita České Lípy, tak je výsledkem zbytečné drama až do posledních vteřin," hodnotil duel trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera. Stejně jako Sparta, také Mladá Boleslav odehraje do zápasu na Spartě jedno utkání. V neděli 18. listopadu přivítá doma Pardubice.

V úterý dvacátého listopadu si to aktuálně první s druhým rozdají v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně. V rámci duelu dvou Salming týmů Sparta se svými partnery uspořádá skvělý doprovodný program.

Na co se můžeme na Salming Game: Sparta vs. Mladá Boleslav těšit?

1. Testování nových produktů značky Salming. Zápas začíná v 19:00, návštěvníci však mohou už od 18:00 testovat nové florbalové hole značky Salming. Testování a výprodej produktů Salming uvidíte hned u hlavního vchodu do Arény Sparty. Věnovat se vám budou opravdoví odborníci, kteří vám poradí ohledně správného výběru florbalky, sálovek a dalších produktů, které si pro vás náš partner Salming připravil. Akce pro návštěvníky Salming Game začíná už hodinu před startem samotného utkání a bude trvat po celou dobu zápasu Sparta vs. Boleslav.

2. Partner Vitaland přijede se svým stánkem, kde se budete moci dozvědět o nejnovějších produktech pro sportovce, dále zde budete moci ochutnat žhavé novinky a pobavit se s předními odborníky ohledně doplňků stravy pro sportovce.

3. ACEMA TIP ZÁPASU, generální partner mužského ,,A" týmu a vedení klubu Sparty si pro fanoušky připravilo soutěž s názvem ACEMA TIP ZÁPASU, soutěžit budeme o mobilní telefon v hodnotě 20.000 Kč. Podrobnosti o soutěži a samotné pravidla soutěže budou zveřejněny tento týden tak sledujte web a sociální sitě.

4. Sparťan patronem! Tento jedinečný duel dvou Salming týmů Sparty a Boleslavi budou mít pod patronací mladší žáci z Barrandova, kteří už teď chystají velké věci, které pomohou k vytvoření skvělé atmosféry a poženou tým Sparty k dalšímu vítězství v řadě. Dále zde sehrají mini utkání s naším spřáteleným klubem. Tým Karlových Varů přijede na tento zápas Spartu podpořit a zahrát si s našimi mladšími žáky.

Duel prvního s druhým startuje v úterý 20. listopadu od 19:00 v Aréně Sparty na Podvinném Mlýně. Dorazte si užít skvělý doprovodný program a v první řadě florbalový duel prvního s druhým. ACEMA Sparta Praha vs. Technology florbal Mladá Boleslav!

Sledujte naše sociální sítě, kde se dozvíte více!

Dále čtěte