Soutěž s ACEMOU na domácích zápasech Sparty o mobilní telefon v hodnotě 30.000 Kč!

Generální partner mužského ,,A" týmu ACEMA připravil pro fanoušky AC Sparta Praha ojedinělou soutěž. Přijď na domácí zápasy ,,A" týmu Sparty, odhadni správný výsledek v soutěži ACEMA TIP ZÁPASU a dostaň se do slosování o mobilní telefon v hodnotě 30.000 Kč! Soutěž o nadupaný mobilní telefon startuje už v úterý 20. listopadu na utkání Sparta vs. Boleslav. Pravidla a podrobnosti soutěže naleznete níže v článku.

8. listopad 2018
Soutěž s ACEMOU na domácích zápasech Sparty o mobilní telefon v hodnotě 30.000 Kč!

ACEMA TIP ZÁPASU - doraž na Spartu, tipuj správný výsledek zápasu a vyhraj nadupaný mobilní telefon!

Poprvé na domácím utkání Sparty proti Boleslavi dne 20. listopadu a posléze i na dalších sedmi domácích zápasech (14.12. proti Ostravě, 20.12. proti Tatranu, 6.1. proti Brnu, 13.1. proti České Lípě, 27.1. proti Znojmu, 8.2. proti Vinohradům a 10.2. proti Vítkovicím), budou moci diváci tipovat ACEMA TIP ZÁPASU a dostat se tak do slosování, které proběhne v průběhu posledního domácího utkání základní části sezony 2018/2019 proti Chodovu dne 24.2.). Na tomto utkání budeme v rámci přestávkového programu losovat ze správně tipujících diváků, vylosovaný výherce si odnese mobilní telefon v hodnotě 20.000 Kč!

Kompletní pravidla soutěže ,,ACEMA TIP ZÁPASU":

1) Pořadatel soutěže:
Pořadatelem soutěže je klub AC Sparta Praha - florbal, z.s. se sídlem Kovanecká 2405/27, Praha 9.
IČ: 68378866

2) Termín a místo konání soutěže:
Soutěž probíhá v termínu od 20. listopadu 2018 do 10.2. 2019 na každém domácím Superligovém florbalovém zápase týmu ACEMA Sparta Praha.
(20.11. proti Mladé Boleslavi, 14.12. proti Ostravě, 20.12. proti Tatranu, 6.1. proti Brnu, 13.1. proti České Lípě, 27.1. proti Znojmu, 8.2. proti Vinohradům a 10.2. proti Vítkovicím). Účastníci mohou tipovat 30 minut před zahájením domácího zápasu a v průběhu celé první třetiny daného utkání.

3) Soutěžící:

Soutěžícím se může stát pouze fyzická osoba starší 18 let s bydlištěm na území České republiky. Soutěžící může tipovat maximálně 1x na každém domácím zápase.

4) Podmínky účasti v soutěži:
Účastník se zapojí do soutěže tím způsobem, že vyplní kartu ACEMA TIP ZÁPASU, kterou si může vyžádat u fanshopu klubu AC Sparta Praha - florbal. Vyplněnou kartu ACEMA TIP ZÁPASU s tipem přesného výsledku utkání po základní hrací době a se svým jménem, datem narození a emailem, vhodí do boxu ACEMA TIP ZÁPASU, který bude umístěn vedle fanshopu AC Sparta Praha - florbal. 


5) Výhra v soutěži, předání výhry:
Tipovací soutěž ACEMA TIP ZÁPASU o mobilní telefon v hodnotě 20.000 Kč. Výhercem se stává tipující, který uhodne alespoň jeden přesný výsledek po odehrání základní hrací doby z osmi domácích zápasu týmu ACEMA Sparta Praha (20.11. proti Mladé Boleslavi, 14.12. proti Ostravě, 20.12. proti Tatranu, 6.1. proti Brnu, 13.1. proti České Lípě, 27.1. proti Znojmu, 8.2. proti Vinohradům a 10.2. proti Vítkovicím). Každý správně tipující alespoň jednoho z výše uvedených domácích zápasů putuje do slosování, které proběhne v přestávkovém programu v průběhu posledního domácího utkání týmu ACEMA Sparta Praha základní části proti Chodovu dne 24. února 2019. V případě, že žádný z tipů nebude přesný, rozhodne o výherci losování z tipujících s nejmenší odchylkou každého z výše uvedených zápasů. 

Výherce bude o účasti ve slosování informován prostřednictvím e-mailu, který uvedl na tipovací kartě ACEMA TIP ZÁPASU a vhodil ji do boxu ACEMA TIP ZÁPASU. Výherce je povinen nejpozději do 2 dnů od zaslání e-mailu písemně potvrdit souhlas s účastí ve finálním slosování dne 24. února 2019 na posledním domácím utkání týmu ACEMA Sparta Praha v základní části sezony 2018/2019. Pokud kontaktovaná osoba do 2 dnů na informační e-mail neodpoví a nepotvrdí účast na slosování, nárok na výhru zaniká. Po vylosování výherce dne 24.2. v přestávce zápasu ACEMA Sparta Praha vs. Florbal Chodov proběhne také slavnostní předání ceny.

6) Souhlas se zpracováním osobních údajů:
Účastník, který se zapojí do soutěže souhlasí se zpracováním osobních údajů klubem AC Sparta Praha - florbal, z.s. za účelem kontaktování o případné výhře.

7) Závěrečná ustanovení:
Výhru není možné alternativně vyplatit v hotovosti ani v jiném plnění.

Osoby nesplňující podmínky účasti v soutěži nebo jednající v rozporu s pravidly nebudou do soutěže zařazeny. Pokud se ukáže, že tato osoba se i přes uvedené pravidla stala výhercem, nemá nárok na výhru. 

Účastník se zavazuje uvádět v tipující kartě ACEMA TIP ZÁPASU pouze pravdivé údaje.

Pořadatel si vyhrazuje právo ze závažných důvodů soutěž zkrátit, přerušit nebo zrušit či změnit její pravidla.

V případě, že dojde ke změnám v podmínkách a pravidel  soutěže, bude toto učiněno písemně ve formě dodatku a zveřejněno na stránce www.sparta-florbal.cz. Účinnost této změny nastává okamžikem dle předchozí věty.



Dále čtěte