PREVIEW Sparta vyráží na půdu posledního Znojma!

A tým vyráží v sobotu 3. 11. do Znojma k utkání 12. kola Tipsport Superligy jako jasný favorit. Lídr soutěže se totiž utká s prozatím posledním celkem tabulky.

2. listopad 2018
PREVIEW Sparta vyráží na půdu posledního Znojma!

Znojmo letos prozatím z jedenácti odehraných zápasů dokázalo posbírat jen 6 bodů za vítězství 6:5 proti Pardubicím, 4:3p proti Bohemians a prohru 5:6pn proti Vítkovicím. Z týmu Znojma se letos nejvíce daří Martinu Šindelářovi, který dokázal posbírat celkem 17 kanadských bodů za 8 vstřelených branek a 9 asistencí. Nejlepším střelcem týmu je Tomáš Kucharič, který už má na kontě 14 vstřelených branek. Právě na něj si bude muset dát obrana Sparty největší pozor.

Oproti tomu Sparta letos působí sebejistým dojmem a rozhodně není na první příčce tabulky náhodou, což dokazuje každým odehraným zápasem. I přestože v posledním utkání proti Vinohradům Sparťané nepředvedli dobrý začátek utkání, dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce, což svědčí o síle týmu a skvělé bojovnosti. Sparťanským týmovým statistikám prozatím vládne duo Michal Kareš, Milan Garčar, kteří dokázali posbírat 17 kanadských bodů (9+8). Nejlepšími střelci již zmiňovaní Michal Kareš, Milan Garčar a také Marek Zouzal, všichni s devíti vstřelenými góly. Klubové statistiky ukazují na celkovou vyrovnanost v kádru lídra, což se ukazuje i v jednotlivých utkáních, kde Sparta hraje jako tým, ne pouze jako individuality poskládané vedle sebe, v čemž je její největší síla.

Z loňské sezony má Sparta se Znojmem kladnou bilanci za dvě vítězství (9:5 a 6:2) a bude tak zítra jasným favoritem utkání.

Zápas ve Znojmě začne ve 20:00 a pokud se Spartě podaří zvítězit, bude se jednat už o jedenácté vítězství v řadě, online sledujte ZDE livestream ZDE

#myjsmesparta

Dále čtěte