Deváté vítězství v řadě! Brno porážíme 4:2!

Ve výjezdním utkání v Hodoníně dokázal A tým prodloužít vítěznou šňůru už na devět zápasů v řadě a odváží do Prahy další cenné 3 body do tabulky, které i nadále vévodí!

26. říjen 2018
Deváté vítězství v řadě! Brno porážíme 4:2!

Áčko muselo dnes uvážit dlouhou cestu do Hodonína k dalšímu výjezdnímu utkání. Ve sportovní hale Teza panovala od počátku skvělá atmosféra a náš tým, vedený navrátivším reprezentantem Milanem Garčarem, od počátku utkání tahal za delší konec provazu, kdy po jedenácti odehraných minutách svítil na ukazateli stav skóre 3:0. První branku utkání vstřelil Robert Košir, který jak je jeho dobrým zvykem, přidal netradiční gólovou oslavu v podobě tanečku ala burleska. Další góly přidali Michal Kareš, který letos prozatím vévodí kanadskému bodování v rámci A týmu, Jan Marvánek a Milan Garčar. Domácí Brňané se také dokázali prosadit a do šaten se tedy šlo za stavu 4:1 pro Spartu.

Druhá třetina byla spíše o bojovnosti, jediný přesný zásah dokázal přidat domácí Grlický. Třetí část začala podobně jako druhá, prvních deset minut nepřineslo žádný větší rozruch před oběma brankami. Podobná byla i poslední desetiminutovka, kdy si Sparta dokázala zkušeně pohlídat dvougólový náskok a dokráčela tak k deváté výhře v řadě a nadále vévodí tabulce s momentálním náskokem pěti bodů na druhou Mladou Boleslav, se kterou se střetneme v zápase podzimu v domácí hale na Podvinném mlýně 20. 11. od 19:00.

Hráčem utkání byl vyhlášen Martin Beneš, který jak už je jeho standardem předvedl skvělé zákroky a je jednoznačnou oporou týmu.

A jak hodnotí dnešní zápas asistent trenéra Radek Skalička? ,,Těžký zápas s mladým soupeřem, který jde s každým zápasem nahoru. Utkání jsme dobře zahájili, ale s postupem času se vytrácela trpělivost na balonku a důraz v zakončení. Sice vyhráváme, nicméně pořád máme na čem pracovat do dalších utkání.'' 

Další zápas čeká A tým již v pondělí v dalším pražském derby proti Sokolu Královské Vinohrady, které bude od 18:10 vysílat ČT SPORT.

#myjsmesparta

Dále čtěte