PREVIEW Sparta v pátek vyjede do dalekého Hodonína, kde se utká s Brnem!

Sparťané v pátek zavítají do Hodonína, kde se odehraje další výjezdní utkání letošní sezony. Podaří se A týmu prodloužit sérii vítězství na číslovku 9?

24. říjen 2018
PREVIEW Sparta v pátek vyjede do dalekého Hodonína, kde se utká s Brnem!

V 10. kole Tipsport Superligy se Sparta střetne s Bulldogs Brno, kteří prozatím stojí na desátém místě tabulky. Nicméně Brňané v posledních dvou utkáních dokázali zvítězit - 3:1 proti Pardubicím a 5:3 proti České Lípě, a zdají se tedy v dobré formě. Sparta letos šlape jako švýcarské hodinky, z devíti odehraných zápasů dokázali Sparťané osmkrát zvítězit za tři body, v prvním kole si připsali bod z horké půdy Tatranu po porážce v prodloužení a jsou tak jediným týmem, který v letošní sezoně ještě nepoznal porážku v základní hrací době.

Z týmu Bulldogs se v letošní sezoně prozatím nejvíce daří Petru Koláčnému, který nasbíral 7 kanadských bodů a s pěti vstřelenými góly je zároveň nejlepším střelcem týmu. Z našeho týmu to zatím nejvíce pálí Marku Zouzalovi, který se trefil již devětkrát. Přidá další přesné zásahy i proti Brnu v hodonínské hale Teza?

Zápas začíná v 19:00, online můžete sledovat ZDE

#myjsmesparta

Dále čtěte