První turnaj juniorek na Radlicích

Juniorky jen za tři body

1. říjen 2018
První turnaj juniorek na Radlicích


První ligový turnaj nové sezony čekal naše juniorky o tomto víkendu.

Úvodním soupeřem nám byly oblíbené Panterky z Radlic.

Naše složení tvořily tři útoky a dvě obrany proti soupeřkám, které měly přichystány tři lajny.

Úvodní část zápasu byla hodně vlažná. Pak udeřilo na naší straně (0:1). Gólově úřadovala staronová posila soupeřek ze Strašecího Jarešová, která nám dělala problémy už kdysi, kdy nám dala všechny góly. Tentokrát to nevypadalo o moc jinak. V první třetině jsme dostali ještě dva góly z její hokejky. V zápase jí zdatně sekundovala Hošková a tyto dvě hráčky stačily na to, abychom ze zápasu odešli jako poražení. O snížení se ještě v první třetině postarala Ája (1:3).

Ve druhé třetině jsme nejprve snížili na rozdíl jednoho gólu zásluhou Kačky po nahrávce Laury (2:3). Panterky však odpověděly a zase to bylo o dva.

Pak se povedlo Gabče využít zaváhání obránce a bylo to zase o jeden (3:4).

Do konce zápasu zbývalo ještě necelých osm minut, ale nedařilo se nám vyrovnat. V závěru jsme sáhli ke hře bez brankáře. Bohužel jsme nedokázali gól dát a naopak inkasovali do prázdné brány my - 3:5.

Sestava: Rohlíčková - Červenková (1+0), Mervartová, Křečková, Lukovská, Voštiarová “C” (0+1), Walderová (1+0), Novotná, Jelínková, Hašková, Grundová, Kašpárková, Knappová, Beránková (1+0)

https://fis.ceskyflorbal.cz/index.php?pageid=2519&onlycontent=1&record_id=222061&type=1

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu TJ Lokomotiva Rakovník.

Tento zápas jsme od samého začátku měli ve svých rukou a brzy už šlo jen o to, na jakém gólovém přídělu se zastavíme. Po první třetině byl stav 4:0 a to jsme ještě další šance, včetně trestného střílení nevyužili. Ve druhé třetině jsme přidali další tři góly. Otázka, která visela ve vzduchu byla, jestli se nám podaří dosáhnout magické desítky a kdo za ní bude, aby nás příště potěšil svým pekařským uměním. Pekařkou, která skóre zaokrouhlila se stala Stela:-) Navrch jsme přidali ještě jeden gól. Soupeři se nakonec podařilo v závěru přece jen vstřelit čestný úspěch a tak se účet zápasu uzavřel - 11:1.

Sestava: Rohlíčková - Červenková (1+1), Mervartová (1+0), Křečková (0+1), Grundová - Novotná 0+3), Voštiarová “C” (1+0), Walderová (4+2) - Knappová, Hašková, Beránková - Lukovská (2+0), Jelínková (0+2), Kašpárková (2+1)

https://fis.ceskyflorbal.cz/in...

Škoda prvního zápasu, kde jsme mohli projevit víc florbalových dovedností a odvezli bychom si plný počet bodů. Tak se o maximální bodový zisk pokusíme hned na příštím turnaji, který nás čeká 27.10. ve Stochově.