Sparta veze z České Lípy další tři body! ,,A'' tým zvítězil 5:3, Radim Křenek zaznamenal hattrick!

Áčko zažívá velmi vydařený start nové sezony, dnes před obrazovkami ČT Sport zvítězila nad domácím celkem České Lípy, když mířila přesně celkem pětkrát.

17. září 2018
Sparta veze z České Lípy další tři body! ,,A'' tým zvítězil 5:3, Radim Křenek zaznamenal hattrick!

Sparta se jako první dokázala v dnešním televizním duelu gólově prosadit, když Ondřej Svatoš využil pohotově přesilovou hru a zamířil přesně po skvělé kombinaci do odkryté poloviny branky. Druhý sparťanský gól vstřelil obránce Radim Křenek, hostující z mistrovské Boleslavi, kdy po skvělé individuální akci vymetl levou horní šibenici! Sparta poté hrála uvolněně a na palubovce dominovala. Do kabin se tedy šlo po první třetině za stavu 2:0 pro Spartu.

Druhá třetina utkání se nesla v duchu bojovnosti obou týmů a také pasáží s řadou nepřesností. Výsledkem byl jeden gól připsaný oběma týmy. Za zmínku rozhodně stojí sparťanský gól, kdy se podruhé v zápase trefil Radim Křenek, opět skvělou bombou do horního růžku branky. Po dvou třetinách tedy stav 3:1.

Třetí dějství nabídlo řadu dramatických okamžiků. Jako první se prosadil domácí tým, který se tak dostal na rozdíl jediného gólu. Následovala ovšem rychlá sparťanská odpověď  v podobě branky Michala Kareše. Poté se prosadil domácí, dnes dvougólový Radek Krajcigr a stáhl tak sparťanský náskok opět na jediný gól. Minutu a půl před koncem bylo nařízeno trestné střílení proti domácímu celku. Samostatný nájezd bez váhání proměnil Radim Křenek, který tak dovršil hattrick!

Důležité tři body do tabulky tedy odváží Sparta do Prahy.

Další zápas čeká A tým již v neděli poprvé v naší domácí aréně na Podvinném mlýně od 17:00.

Dále čtěte