PREVIEW: Spartu v prvním kole nové sezóny čeká horká půda pražského rivala ze Střešovic!

Tipsport Superliga znovu otevírá své brány, již zítra odstartuje 1. kolo nového ročníku. Hned na úvod čeká náš A tým ostrý test v hale Tatranu Střešovic.

5. září 2018
PREVIEW: Spartu v prvním kole nové sezóny čeká horká půda pražského rivala ze Střešovic!

Tým trenéra Ondřeje Kašpárka vstupuje do nové sezóny s několika novinkami. ,,A'' tým v létě posílilo hned několik hráčů - zkušený Radim Křenek z mistrovského týmu Mladé Boleslavi, dále Jakub Burian z Pardubic a také Patrik Němec z 1. SC Tempish Vítkovice. Z juniorského týmu se k áčku připojili Marek Veselý a Jan Lang. Letní příprava, oproti těm minulým, byla zaměřena z počátku spíše individuálně tak, aby každý hráč mohl zapracovat na konkrétních věcech ve hře.

Prvním ostrým testem nového ročníku Tipsport Superligy bude tým Tatranu Střešovic, který nově vede Milan Fridrich. Tatran posílil navrátilec Filip Langer, který v předchozí sezóně působil ve švédském Pixbu.

V loňském ročníku jsme první zápas s pražským rivalem ovládli v poměru 6:4 v naší domácí Aréně na Podvinném mlýně, ve druhém jsme odjížděli ze Stodoly arény Střešovice s vysokou porážkou 2:8.

Kdo ovládne letošní Únětické derby se dozvíme již zítra, zápas začíná v 19:00. Více informací naleznete ZDE

Dále čtěte