Sparta v 1. kole Poháru České pojišťovny smetla Karlovy Vary 9:2!

V úvodním utkání letošního ročníku turnaje České pojišťovny otevřela Sparta v Králově Dvoře, kde postupně probíhá letní soustředění všech našich týmů, střelnici a zvítězila nad FB Hurrican Karlovy Vary v poměru 9:2! Kapitán Milan Garčar zaznamenal hattrick!

30. listopad -1
Sparta v 1. kole Poháru České pojišťovny smetla Karlovy Vary 9:2!

Zápas začínal v 19:00, kdy proti svému bývalému týmu naběhli na palubovku za hostující Karlovy Vary Daniel Kalaš a Jaroslav Jaroš. Sparta na nic nečekala a dokázala se prosadit již v úvodu zápasu, kdy v čase 04:29 vsítil první branku v soutěžním utkání v rudém dresu Jakub Burian! 

Po první brance se hra na chvilku vyrovnala a vyústěním byl gól hostujících Varů - prosadil se Jan Zavadil v čase 07:25. Poté ovšem zavelel ke sparťanskému útoku, za mohutné podpory našich elévů a mladších žáků, kapitán Milan Garčar, který se prosadil v 15. minutě zápasu. Ještě v té samé minutě na něj navázal Jan Marvánek. Další gól přidal v čase 18:32 Robert Košir, kterému se v letní přípravě gólově i herně velmi daří, nechyběla jeho tradičně netradiční oslava branky. První třetina utkání tedy skončila v poměru 4:1 pro Spartu.

Ve druhé třetině pokračovaly gólové hody v podaní Sparťanů. V čase 33:20 odbyla pátá v podání Jana Marvánka, hned v následující minutě přidal svůj druhý gól i Milan Garčar a o dvě minuty později završil hattrick! Těsně před druhou sirénou se prosadil Michal Kareš a stav tak byl 8:1.

Na úvod třetí třetiny Sparta nadále dominovala na balonku a soupeře nepustila do vážnější akce. V 52. minutě utkání bylo nařízeno trestné střílení proti brance Karlových Varů. Samostatný nájezd však zůstal neproměněn mladým Janem Langem. Hosté se dočkali snížení nepříznivého stavu v 58. minutě, jmenovitě Michal Strachota po přihrávce exsparťana Daniela Kalaše. Závěr ovšem patřil opět Spartě, v poslední minutě se trefil David Čermák a zápas tak skončil vysokým vítězstvím Sparty 9:2. Hráčům A týmu poděkovali vestoje elévové a mladší žáci, kteří je podporovali celý zápas a dohnali ke skvělému výkonu po celou dobu zápasu. Celkem sledovalo utkání 127 diváků.

Dále čtěte