Záštitu nad mládežnickým florbalovým turnajem přebírá University of New York in Prague

Známý mládežnický turnaj G2 Cup mění svého partnera. Nad sedmým ročníkem prestižního mládežnického turnaje převzal záštitu partner University of New York in Prague. ,,Spolupráce mezi UNYP a Spartou je velmi silná a tak bylo přirozené toto partnerství rozšířit," říká Sotiris Foutsis, generální ředitel University of New York in Prague.

30. listopad -1
Záštitu nad mládežnickým florbalovým turnajem přebírá University of New York in Prague

Ke změně záštity turnaje vyšla tisková zpráva, ve které Sotiris Foutsis, generální ředitel UNYPu, vysvětluje, proč se univerzita rozhodla stát se hlavním sponzorem tohoto oblíbeného, mládežnického turnaje, který je tou pravou přípravou pro nadcházející sezonu. ,,Partnerství mezi UNYP a Spartou je silné a pro nás bylo přirozené rozšířit naše sponzorství i na juniorský turnaj, neboť se tito hráči nachází ve věku, kdy dělají mnoho velkých rozhodnutí a my jsme cítili, že naše univerzita je dobrým vzorem a partnerem, na kterého mohou být hrdí."


K otázce co přinese sponzorství turnaje samotné univerzitě, uvedl generální ředitel University of New York In Prague následující: ,,Každé sponzorství přináší jisté zviditelnění. My tuto spolupráci ale vnímáme jako další cestu, jak pomoci Spartě dále rozvíjet jejich mládežnický turnaj, který by měl napomoci také k rozvoji samotných hráčů v rudých dresech, kteří budou v budoucnu nastupovat za elitní tým."

Už během sezony jste mohli zaznamenat, že partnerství mezi Spartou a UNYP neznamená pouze reklamu na dresu. Lidé z univerzity pravidelně navštěvují domácí zápasy ,,A" týmu. Na domácí utkání Sparty se chodí také inspirovat hráči univerzity, kteří by měli v budoucnu tvořit kostru jejich univerzitního týmu UNYP Blazers. ,,Na samotný turnaj se velmi těšíme, budeme zde podporovat mládežnické týmy Sparty, stejně jako jsme v sezoně podporovali ,,A" tým. Budeme vidět v barvách Sparty, to je samozřejmost. Zároveň přejeme štěstí všem účastníkům turnaje," říká Foutsis.

,,Samotný UNYP Cup budeme hrdě komunikovat celé naší univerzitě," uzavírá tiskovou zprávu o další spolupráci generální ředitel Sotiris Foutsis.


V závěru ještě musíme zmínit, že vedení Sparty a UNYPu bude svoji vzájemnou spolupráci rozvíjet v následujících dvou letech. University of New York in Prague jako partner Sparty nabízí našim členům 50% slevu na školném vzdělávacích programů univerzity. Pro bližší informace, prosím, kontaktujte generálního manažera Sparty, pana Václava Culku ml. : vaclav.culka@sparta-florbal.cz

Více o UNYPu můžete nalézt ZDE

Více o samotném UNYP Cupu můžete nalézt ZDE

Dále čtěte