Sparťané jedou obhájit zlato a stříbro na Tatran Cup 2018!

Další z několika turnajů, který už tradičně Sparťané hrají je pražský Tatran Cup. Na tomto turnaji se loni dařilo hlavně elévům, kteří celý turnaj ovládli bez jediné prohry a mladším žákům, kteří našli svého přemožitele až v samotném finále. Obě kategorie tedy mají obrovskou motivaci obhájit svůj úspěch z loňského ročníku.

30. listopad -1
Sparťané jedou obhájit zlato a stříbro na Tatran Cup 2018!

Tatran Cup startuje ve stejném termínu jako první turnus turnaje v Liberci NisaOpen, ted 25.-27. května. Nutno dodat, že na Tatran Cup Sparta již tradičně startuje v nejsilnější možné sestavě. Tým, který se vypraví dobýt tatranskou stodolu ve Střešovicích, bude poskládán z výběru našich dvou akademií Barrandov a Podvinného Mlýna. 

Výběr elévů už se v květnu sehrál na přípravném turnaji v Tachově, kde jasně ukazoval svou dominanci a elán nadšení z florbalu. Nyní budou moci ukázat svou sílu v konkurenci nejlepších, nejen pražských týmů. Mladší žáci utvoří také silné seskupení, které loni na Tatran Cupu dosáhlo na stříbrné medaile. ,,Za celý turnaj Spartě herně stačil jen jeden tým. Kluci ukázali individuální schopnosti a týmového ducha. O těchto borcích ještě uslyšíme," komentoval stříbrný úspěch mladších žáků trenér Ojay Thompson. 

Tatran Cup letos mají za sebou už i Starší žáci, ti neobhájili bronzové medaile z loňska, kdy ve vyrovnaných zápasech nedokázali překlopit zápasy na svou stranu a rozhodnout tak o postupu do bojů o vyšší pozice. Uvidíme, jak se bude dařit našim mladším nadějím.

Tatran Cup 2018 pro elévy a mladší žáky proběhne 25.-27. května.

Sledujte sociální sítě Sparty, kam budeme pravidelně přidávat ten nejzajímavější obsah z turnaje. 

Dále čtěte