Na NisaOpen 2018 letos vypravíme osmnáct týmů, říká Daniel Wertheim

Letní turnaje jsou na spadnutí. Sparta léto zahájí v Liberci. Na všechny tři turnusy se vypraví celkem osmnáct týmů Sparty. ,,Ještě v loňském roce jsme za celoklubový turnaj považovali Hummel Open Game v Brně, pro letošek jsme zvolili změnu, nejvíce týmů Sparty se letos vypraví na NisaOpen 2018 do Liberce," říká k turnaji Daniel Wertheim.

30. listopad -1
Na NisaOpen 2018 letos vypravíme osmnáct týmů, říká Daniel Wertheim

NisaOpen v Liberci bude probíhat celkem ve třech turnusech. Jako první navštíví Liberec týmy mini-přípravky, přípravky a elévů v prvním turnusu v termínu 25.-27. května. ,,Už loni se několik nejmenších týmů vypravilo do Liberce a byli jsme nesmírně spokojeni s organizací turnaje. Nejmenší sparťané odehráli nespočet utkání proti týmům, se kterými se v lize doposud nesetkali. Když sečteme také fakt, že turnaj probíhá takřka na jednom místě, pro mladé týmy v kategoriích přípravky a elévů je turnaj organizačně opravdu skvěle uspořádán," říká hlavní důvod letošní účasti na turnaji Daniel Wertheim.

První turnus se koná v termínu 25.-27. května, herní systém 3+1

Týmy Sparty:

1) ACEMA Sparta Praha - mini přípravka

2) ACEMA Sparta Praha - přípravka

3) ACEMA Sparta Praha Red - přípravka

4) ACEMA Sparta Praha Yellow - přípravka

5) ACEMA Sparta Praha Red - elévové

6) ACEMA Sparta Praha Blue - elévové

7) ACEMA Sparta Praha Black - elévové

8) ACEMA Sparta Praha Pink - elévky startující v kateogrii elévů

Druhý turnus bude počítat s účastí Sparty v kategoriích mladších žáků, starších žáků, starších žákyň, dorostenců a dorostenek. Tentokrát se už ale bude jednat o hrací systém 5+1, který mají hráči těchto kategorií dobře zažitý. Můžeme se tedy těšit na skvělé výkony Sparty v konkurenci týmů z celé ČR. Na třetí turnus se vydají pouze Sparťanské ženy, které tak zahájí přípravu na novou sezonu.

Druhý turnus se koná v termínu 1.-3. června, herní systém 5+1

9) ACEMA Sparta Praha Red - mladší žáci

10) ACEMA Sparta Praha Black - mladší žáci

11) ACEMA Sparta Praha Blue - mladší žáci

12) ACEMA Sparta Praha - starší žáci

13) ACEMA Sparta Praha Red - starší žáci

14) ACEMA Sparta Praha - dorost

15) ACEMA Sparta Praha Red - dorost

16) ACEMA Sparta Praha - starší žákyně

17) ACEMA Sparta Praha - dorostenky 

Třetí turnus se koná 8.-10. června, herní systém 5+1

18) ACEMA Sparta Praha - ženy


Veškerý průběh turnaje NisaOpen 2018 můžete sledovat na našich sociálních sítích, kde Vás budeme pravidelně informovat. Informace o turnaji naleznete také na oficiálním webu ZDE

NisaOpen samozřejmě není jediný turnaj, kam se vypraví Sparťanské celky. V nejbližších dnech Vás budeme informovat o účasti na Tatran Cupu, Prague Games, Hummel Open Game v Brně a dalších turnajích. 

Dále čtěte