Turnaj Bohemia Trophy nabídne skvělou podívanou, tentokrát s finskou účastí

Druhý ročník prestižního turnaje Bohemia Trophy je na spadnutí. V termínu 13.-17. června do Prahy a Mladé Boleslavi zamíří špičkové týmy celkem ze tří zemí.

30. listopad -1
Turnaj Bohemia Trophy nabídne skvělou podívanou, tentokrát s finskou účastí

Po loňském, velmi povedeném prvním ročníku Bohemia Trophy je tu ročník druhý, který proběhne s obměněnou sestavou účastníků. Turnaj, který organizuje pražská Sparta společně s Mladou Boleslaví letos přivítá mezi účastníky také finský celek SB Welhot, švédský tým, kde v minulosti působilo nejvíce českých hráčů IBK Dalen, nebo současnou špičku švédské ligy Linkoping IBK s kapitánem české reprezentace Matějem Jendrišákem. Šestici týmů uzavře slovenská reprezentace, která svou účastí naplno zahájí přípravu na mistrovství světa ve florbale, které se v prosinci rozběhne v Praze.

Turnaj bude probíhat ve stejném duchu jako loňský ročník. Účastníci turnaje budou rozděleni do dvou skupin. Skupina A se odehraje v MSH Mladá Boleslav, na skupinu B se fanoušci mohou těšit v pražské Aréně Sparty na Podvinném Mlýně.  Finálové boje se poté přesunou do Boleslavi, kde poznáme vítěze druhého ročníku mezinárodního turnaje Bohemia Trophy 2018.

Skupina A

1) Technology florbal MB

2) Linkoping IBK

3) SB Welhot

Skupina B

1) ACEMA Sparta Praha

2) IBK Dalen

3) Slovenská reprezentace

Veškeré informace o turnaji můžete sledovat na oficiální webu ZDE.

Dále čtěte