Mladší žákyně opět vítězné

Závěrečný ligový turnaj mladší žákyně s přehledem vyhrály

6. květen 2018
Mladší žákyně opět vítězné

Poslední turnaj ligového ročníku 2017-18 jsme pořádali, a tak došlo přesunu do původního třetího koše, kde jsme letos sezónu zahajovali. To bylo po předchozích utkáních se srovnatelnými týmy a vítězné spanilé jízdě druhým košem nepříjemnost, která se projevila zklamáním a počátečním vlažným přístupem některých hráček.

V úvodním utkání s týmem Rudné tak přes vítězství 9:6 nepanovala s předvedenou hrou spokojenost. Druhý zápas proti Panterkám byl v nasazení lepší ale mohl a měl skončit lepším výsledkem než konečných 7:2.

Finálový zápas proti Tygřicím z Mladé Boleslavi už byl dostatečnou motivací pro všechny hráčky, holky předváděly hru kterou jsme očekávali včetně pěkných individuálních akcí hezkých kombinací a s přehledem zvítězily 13:0.

Sestava: Andy Břeská, Lucka Dryáková, Kamča Slováková, Kája Hujerová, Vanesska Strouhová, Natálka Kovačová, Kamča Čehylová, Páťa Dolejšová, Adri Vebrová, Maruška Klimová

Sezónu lze celkově zhodnotit jako povedenou. Na většině holek bylo vidět postupné zlepšování a začala se projevovat i společná sehranost. Všechny holky se v sezóně prosadily i gólově, což vyšlo i na tomto turnaji. Velkým pozitivem byla i soudržnost týmu včetně pauz mezi zápasy.


Dále čtěte