10.turnaj mladších žákyň

V Kunraticích náš "elévský" tým mladších žákyň 2. koš udržel

10. duben 2018
10.turnaj mladších žákyň

Turnaj 2. koše 10. ligového kola mladších žákyň se uskutečnil v Kunraticích.

Prvními soupeřkami byl tým Tatranu Střešovice. Věkový, výškový  i výkonnostní rozdíl byl velmi znát a odnesli jsme si vysokou prohru. Na první dvě trefy jsme ještě dokázali odpovědět góly jedné z našich tří nejmladších hráček (08) Páťy Dolejšové - 1. po přihrávce Kamči Čehylové, 2. po samostatné akci. Třetí lajna ve složení Kamča Č., Páťa a Adri Vebrová se celou první půli v tomto zápase velmi dobře prezentovala a při jejich pobytu na hřišti jsme ani žádný gól nedostali. Ve druhé půli se však rozjel gólový brankostroj soupeřek naplno a žádná z našich trojek nestíhala soupeřky pokrývat ani blokovat jejich tvrdé střely z větší vzdálenosti. Výsledek už jsme jen korigovali góly Lucky Dryákové, Vanessky Strouhové a Kamči Slovákové po přihrávkách Natálky a Káji.

Zápas o 2. místo ve skupině holky odpracovali na maximum sil, a přestože kompletní tým protivníka z Olympu hraje souběžně soutěž starších žákyň dokázali ho naše holky porazit 5:4, a to i přesto, že po půli jsme byli v dvougólové ztrátě. Góly zařídily Kája, Natálka, Lucka, Kamča Slováková a 2x Vanesska, u gólů asistovaly Natálka, Kája, Kamča Slováková a Vanesska. Několik dobrých zákroků ukázala v brance Terka Gorgolová.

V zápase o 3. místo jsme narazili na tým Black Angels. Bohužel jsme udělali několik laciných chyb, které soupeřky dokázali potrestat a utkání tak skončilo prohrou 2:6. O naše góly se postarala Lucka po asistenci Páťy Dolejšové. Dobrý zápas odehrála Maruška Klimová.

Další (předposlední turnaj) by se měl uskutečnit 22.4. v Mladé Boleslavi.