PREVIEW: Čtvrtfinále pokračuje, kdo se přiblíží další fázi play-off?

Čtvrtfinálová série mezi Spartou a Bohemkou si nese opravdu skvělý náboj, jelikož oba rivalové jsou velmi vyrovnanými soupeři. Svědčí o tom i stav série, který je momentálně 1-1 na zápasy. Další dvě klání jsou na programu již tento víkend, uvidíme, kterému celku se podaří přiblížet branám semifinále.

30. listopad -1
PREVIEW: Čtvrtfinále pokračuje, kdo se přiblíží další fázi play-off?

První dva zápasy série jsou již za námi a stav je zatím vyrovnaný 1-1. První klání ovládla Bohemka potom, co dokázala dotáhnout tříbrankovou ztrátu a dovršit svůj obrat v nastaveném čase. Nakonec tedy slavila výhru 5:4 po prodloužení a ujala se vedení v sérii. Sparta se ze svých chyb dokázala poučit a ve druhém utkání se svým vedením naložila podstatně lépe, dotáhla utkání do vítězného konce a srovnala s Bohemkou krok.

Tahounem vyřazovacích bojů na straně Sparty je zatím Ondřej Svatoš, ktersi ve dvou zápasech stihl připsat už čtyři branky a jednu asistenci. Daleko za ním je Robert Košir s jednou brankou a jednou asistencí. Martin Beneš, strážce sparťanské brány, si zatím drži fantastický průměr 3,32 inkasovaných gólů na zápas. Nejproduktivnějšími hráči Bohemky jsou  Jakub Šárka a David Šimek, kteří pokračují ve skvělé formě ze záklkadní části. Oba mají celkem tři body, Šárka za dva góly a jednu asistenci, Šimek za jeden gól a dvě asistence. Brankář Bohemians Michal Kotouček má zatím průměr 3,80 inkasovaných gólů na zápas. I dalši dvě klání tak budou obrovským bojem o každý kousek hřiště a o další bod do série.

Přijďte Spartu podpořit v jejím boji o semifinále a pomozte sparťanskému kotli vytvořit fantastickou atmosféru hodnou play-off. Budeme se na Vás těšit!

Čtvrtfinálový zápas #3 je na programu v sobotu 17. března od 17:00 hodin v Aréně Sparta na Podvinném mlýně, zápas #4 je na programu o den později, tedy v neděli 18. března od 17:00 hodin na stejném místě.

(Autor: Pavel Svoboda)

Dále čtěte