PREVIEW: Poslední domácí zápas základní části! Přijedou Vítkovice.

Předposlední ligové kolo sehraje Sparta na domácím hřišti a utká se s třetími Vítkovicemi. Sparta v prvním vzájemném zápase padla 6:2, teď je ovšem za vítězstvím poženou skvělý sparťanští fanoušci. Sparťané pokračují v útoku na čtvrtou příčku, tři body pro ně proto mají hodnotu zlata.

30. listopad -1
PREVIEW: Poslední domácí zápas základní části! Přijedou Vítkovice.

Vítkovice mají zatím skvělou sezónu. V lize se drží na třetí příčce s jednašedesáti body a stále bojují o prvenství po základní části. První Chodov má totiž o pouhý bod víc, druhá Boleslav zase stejný počet jako Vítkovice. Navíc k tomu vítkovičtí získali Pohár České Pojišťovny, kde ve finále zdolali Mladou Boleslav 2:1 po samostatných nájezdech. Do Prahy vítkovičtí přijedou v čele s Lukášem Hájkem, nejproduktivnějším hráčem Tipsport Superligy. Ten má na svém kontě zatím 65 bodů za 30 gólů a 35 asistencí. Vítkovice budou opravdu velmi těžkým soupeřem, důkazem je i to, že zatím prohráli v lize pouze dvakrát. Zbylých dvaadvacet zápasů slavili vítězství.

Sparta má sice za sebou famózní sezónu, vytvořila nový klubový rekord v počtu bodů v základní části, ale v posledních třech zápasech šly její výkony hodně dolů, i přes ubojované vítězství po prodloužení proti Ústí. Sparta potřebuje každý bod v boji o čtvrté místo, o které momentálně přímo soupeří čtyři týmy. V prvním vzájemném utkání Sparta recept na Vítkovice nenašla, bude tak muset hodně zabrat. Bude se hlavně spoléhat na svou brankářskou jedničku Martina Beneše, který je druhý v lize v počtu vychytaných výher za sezonu. Důležitým hráčem bude i kanonýr Robert Košir, nejproduktivnějš Sparťan.

Přijďte Spartu podpořit v jejím posledním domácím zápase před play-off a znovu vytvořit skvělou atmosféru, která na sparťanském stánku panuje po celou sezonu. Čeká na vás lítý boj o body do tabulky, velké drama a hlavně atraktivní florbal.

Aktuální forma SC TEMPISH Vítkovice: V - P - V - V - V

Aktuální forma ACEMA Sparta Praha: Vvp - P - P - V - Vvp

Utkání je na programu v neděli 25. února od 17:00 hodin v Aréně Sparta na Podvinném Mlýně.

(Autor: Pavel Svoboda)

Dále čtěte